• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

12.02.2024

09:26

"Video je koliko su omraženi, sada glume stabilnost" Maja Marinković oplela po Janjušu i Aneli: Ona je veštica, očima ne može da je vidi!

Informer/RTV Pink

Estrada

"Video je koliko su omraženi, sada glume stabilnost" Maja Marinković oplela po Janjušu i Aneli: Ona je veštica, očima ne može da je vidi!

Podeli vest

Rijaliti učesnica Maja Marinković je sinoć u "Šiša" baru govorila o aktuelnim dešavanjima u "Eliti".

Na samom početku, voditelj Darko Tanasijević ju je pitao da prokomentariše to što je bivši dečko Marko Janjušević Janjuš i njegova devojka Aneli Ahmić ignorišu.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Aneli je rekla da sam ja duh, a ja mislim da se njoj pričinjavaju duhovi, jer je ona jedna veštica, koja je zavračala Janjuša. To njihovo ignorisanje i nekomentarisanje mene, to je linija manjeg otpora. Kada je Janjuš izašao napolje video je koliko su njih dvoje omraženi. Sada pokušavaju da se isfoliraju, da glume da su stabilni, normalni, ali njihovo ponašanje govori mnogo vipe od njihovih reči. Ja uvek imam šta da kažem i tu priliku koristim. Ona je jedna prevarantkinja i glumica. Očima ne može da me vidi.

Darko je pomenuo Majinu reakciju kada je videla Aneline prljave čarape koja je postala viralna na internetu.

- Da. Kada je bio njihov klip u "Rehabu", čarape su bile Bože sačuvaj. Volim da slušam šta ljudi pričaju da bih znala šta da komentarišem, ali njene čarape bele boje su bile crne boje. To je katastrofa. To je za jednu žensku osobu bruka i sramota . rekla je ona i zamerila Janjušu što komentariše Asmina i njegove navodne dugove:

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Janjuš komentariše neke kamate i dugove, a Janjuš je prvi koji je sa tim imao problem. Ja sam mu dosta puta pomogla oko toga. Ne prebacujem, to je bila moja dobra volja, ali moram da kažem kako je - rekla je ona i odgovorila na Darkovo pitanje da li pesmama provocira pomenuti par:

- Da, naravno. Vređali su me, nazivali raznim imenima i ja smatram da imam pravo na to da iskažem svoj stav na taj način. Oni su za mene ozbiljni gumci.

Tanasijević se osvrnuo i na svađu Marinkovićeve i Anite Stanojlović, koja ju je nazvala "cveklom iz Belog Potoka".

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ona je u kaljavim cipelama došla u Beograd, s detetom pod ruku. Ona će meni nešto da kaže? Pokazala je nešto najgore. Ima dvadesetjednu godinu i dete od pet godina. Kako nije bila dete kad je maloletna pravila dete, a sad je pravda kako je mlada i pravi greške - kazala je Maja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija