• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/A.S.

12.02.2024

21:56

Pre Milice, Lazar ludeo za ovom pevačicom! Pojavio se kod nje u spotu, slao joj poruke non-stop, folkerka nije želela ni da ga pogleda

ATAIMAGES

Estrada

Pre Milice, Lazar ludeo za ovom pevačicom! Pojavio se kod nje u spotu, slao joj poruke non-stop, folkerka nije želela ni da ga pogleda

Podeli vest

Lazaru se navodno svojevremeno mnogo sviđala Sandra Afrika, ali ona nije bila zainteresovana za vezu sa njim.

U medijima se nedavno pojavila informacija da je pevačica Milica Todorović u vezi sa majstorom za iscrtavanje obrva, Lazarom Grančićem

Pre Milice, Lazaru se sviđala njena koleginica Sandra Afrika. Naime, Lazar se svojevremeno bavio manekenstvom, a jedan od angažmana mu je bilo i pojavljivanje u Afrikinom spotu za pesmu "Flert". Nakon snimanja spota, Lazar je pisao poruke pevačici, ali ona njemu nije pridavala previše značaja. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Lazar jeste fin dečko, ali voli poznate. Njemu se sviđaju pevačice i oduvek je želeo da osvoji neku. Za Afrikom je bio lud. Stalno ju je zvao i slao joj poruke. Ona mu se sviđala i pre nego što se pojavio kod nje u spotu. Tu ništa nije bilo jer ona nije htela. Nije joj se dopao i na ljubazan način ga je iskulirala. Ali i pored toga što mu je jasno stavila do znanja da ne želi da bude s njim, on je nastavljao s pokušajima da je osvoji, ali uzalud. To je trajalo godinu dana i on je na kraju odustao - priča izvor koji poznaje Granića.

Prema njegovim rečima, Sandra nije jedina koju je startovao pre Milice.

Foto: Facebook printscreen

 

- Bilo je tu još nekoliko poznatih sa estrade kojima je pisao poruke na društvenim mrežama. Tako on ulazi u priču, pa koja odgovori, on nastavi da se udvara dok je ne osvoji. Sviđala mu se i Nataša Bekvalac, ali ne znam da li je uspeo da dođe do nje. Zavodnik je on, voli da dominira i osvaja. Milica mu se izuzetno svidela jer je drugačija, vesela, prirodna, kulturna, dobra duša i prava devojka. Ako ga ona ne smiri, neće nijedna - tvrdi izvor.

Sandra nije želela preterano da komentariše Lazara i celokupnu situaciju. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne bih da komentarišem tog dečka. On jeste bio kod mene u spotu, ali to je sve. Milica mi je jako draga, veoma je cenim i poštujem i volela bih da bude srećna i voljena - rekla je Sandra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija