• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

14.02.2024

14:35

Karleuša pokazala dnevni boravak prepun ruža! Pop diva obasuta poklonima na Dan zaljubljenih, svi se pitaju od koga su?

Milos Rafailovic

Estrada

Karleuša pokazala dnevni boravak prepun ruža! Pop diva obasuta poklonima na Dan zaljubljenih, svi se pitaju od koga su?

Podeli vest

Jelena Karleuša definitivno obeležava Dan zaljubljenih jer svake godine bude "zasuta" poklonima, a neizbežne su crvene ruže koje su joj, po svmu sudeći, omiljene.

Ruže nisu izostale ni danas, a Jelena je pokazala i druge poklone. Ona je dobila nekoliko velikih, crvenih balona i haljinu od prijateljice koja je dizajnerka.

Foto: Milos Rafailovic

 

 

- Dobila sam najtraženiju haljinu za sezonu leto/proleće! Ostanite uz mene - poručila je Jelena uz pesmu "Mashallah". Osim haljine, Jelena je pokazala i veliki broj korpi crvenih ruža koje su preplavile njen dnevni boravak. 

Foto: Instagram prntscreen

 

Inače, pevačica je često na meti komentara zbog svog izgleda, načina oblačenja, ali i izjava, a nedavno se oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila da joj fanovi jave za svako negativno komentarisanje nje u javnosti, ali je istakla da ne pridaje značaj tome kada vidi ko plasira te reči o njoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija