• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

14.02.2024

21:36

Milicu Todorović sačekalo iznenađanje od novog dečka: Lazaru ne fali romantike, pevačica se odmah pohvalila (FOTO)

Informer

Estrada

Milicu Todorović sačekalo iznenađanje od novog dečka: Lazaru ne fali romantike, pevačica se odmah pohvalila (FOTO)

Podeli vest

Pevačica se buketom crvenih ruža pohvalila putem društvene mreže Instagram!

Milica Todorović uplovila je u emotivni odnos sa bivšim manekenom Lazarom Granićem iz Novog Sada, koji joj je danas priredio iznenađenje povodom Dana zaljubljenih.

Milica je romansu, donedavno, krila od javnosti, međutim otkad se saznalo za njihovu vezu, golupčići se ne razdvajaju i često obavljuju zajedničke "storije".

Lazar je sada iznenadio svoju dragu, a ona se pohvalila na Instagramu. Naime, ona je na Instagramu objavila buket crvenih ruža uz poruku: "Srećan Dan zaljubljenih“.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija