• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.02.2024

13:22

Incident na koncertu Dragane Mirković: Čovek se popeo na binu, obezbeđenje brutalno reagovalo! (VIDEO)

Printscreen/TikTok/komandos982, Pedja Milosavljević

Estrada

Incident na koncertu Dragane Mirković: Čovek se popeo na binu, obezbeđenje brutalno reagovalo! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Dragana Mirković održala je koncert u Kragujevcu, a u jednom trenutku na binu se popeo nepoznat čovek zbog kojeg je obezbeđenje brutalno odreagovalo.

Pevačica Dragana Mirković, prekjuče je u Kragujevcu održala prvi koncert u sklopu svoje turneje "Do poslednjeg daha" i oduševila tamošnju publiku.

Ipak, veče nije prošlo u savršenom redu, te je u jednom trenutku, ne Draganinom krivicom, došlo i do incidenta.

Naime, dok je Mirkovićeva izvodila numeru "Za mene si ti", tokom koje joj se pridružio i plesač u kostimu tigra, kakav se pojavljuje i u spotu za istoimenu pesmu iz 1994. godine, na scenu se popeo nepoznat muškarac, pretpostavljamo, sa željom da se približi pevačici.

Foto: Printscreen/TikTok/komandos982

 

Iako Dragana, nakon što je ugledala nezvanog gosta iz publike, uopšte nije burno reagovala, njeno obezbeđenje jeste, te je odmah doletelo, zgrabilo čoveka koji je umalo pao, a zatim ga vrlo grubo uklonilo sa bine, maltene ga bacivši nazad u publiku.

Snimak incidenta se ubrzo pojavio na internetu, te je na društvenoj mreži TikTok postao virala. Bez obzira na to što je publika od početka do kraja uživala u Draganinim pesmama i bila oduševljena, snimak samog događaja naišao je na negodovanje korisnika društvenih mreža:

"Strašno", "Slepci", "Kako ga baciše u publiku, užas", "Mogli ste nežnije da ga izvedete, ipak je to stariji čovek", "Preterali su, jezivo izgleda" - samo neki od komentara koji se mogu pročitati.

Pogledajte snimak incidenta:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija