• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs/D. I.

17.02.2024

08:22

Mina Kostić se pomirila s bivšim kojeg je prijavila policiji! Pevačica oprostila Nikoli, evo gde su uslikani zajedno

ATAimages

Estrada

Mina Kostić se pomirila s bivšim kojeg je prijavila policiji! Pevačica oprostila Nikoli, evo gde su uslikani zajedno

Podeli vest

Pevačica Mina Kostić pre tačno mesec dana, 17. januara, prijavila je policiji svog dečka Nikolu Srećkovića zbog maltretiranja, a sada je odlučila da mu pređe preko svega.

Njih dvoje uslikani su na istom mestu, a tom prilikom nisu delovali kao da su u neprijateljskim odnosima. Pevačica je u četvrtak veče nastupala u jednom prestoničkom restoranu u kojem je bilo organizovano veče posvećeno Džeju Ramadanovskom, gde je bio i Nikola. Njih dvoje su zajedno sedeli za stolom, i to jedno do drugog. Kostićeva je u jednom trenutku ustala sa mesta i latila se mikrofona. Pevala je pesmu za pesmom, a kada je izvela hit kolege Osmana Hadžića "Ti mene ne voliš", okrenula se ka 19 godina mlađem Nikoli i pokazala rukom na njega uz stihove "Odem li, uvenuću, ostanem li, poludeću". Ako je suditi po video-snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, Nikoli je prijalo što mu Kostićeva posvećuje balade.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

- Mina je napravila odličnu atmosferu, a njen dečko je sedeo do nje. Bili su u većem društvu za stolom. Deluje da su zajedno. Vidi se da je zaljubljen u nju, ali i da njoj prija. Nije skidao pogled sa nje. Bio je nasmejan, vedar i veselio se. Ona mu je posvećivala pesme, a kada je završila svoj blok, vratila se na mesto kod njega - priča izvor koji je bio na licu mesta. O tome da li se pomirila s bivšim, Mina se oglasila, ali nije želela da daje komentar:

- Zaista nemam komentar, sve je okej - poručila je ona.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Podsetimo, iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva za naš list potvrdili su da je 17. januara pevačica prijavila uznemiravanje, ali dežurni tužilac je doneo odluku da u ovom slučaju nema nikakvih elemenata krivičnog dela da bi se istraga nastavila. Kako smo pisali, muzičkoj zvezdi je bivši dečko slao uvredljive, preteće poruke i pravio ljubomorne scene, zbog čega je morala da reaguje i potraži zaštitu od nadležnih organa. Nikola je bio saslušan u policiji, a u državnu instituciju je otišao s majkom. Tom prilikom je izneo svoju stranu priče i objasnio svoj odnos s pevačicom.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Tvrdila da mu neće oprostiti 

Mina Kostić, posle nekoliko dana nakon što je prijavila policiji Nikolu, pojavila se na snimanju jedne emisije. Tom prilikom je pričala o skandalu i naglasila da do pomirenja neće doći.

- Prijavila sam ga, to nije prvi put. To se dešavalo. Trpela sam i ćutala. Htela sam da nađem najbolji način da to rešim, ali mi nije uspelo. Morala sam da se obratim nadležnima. Otišla sam, prijavila sam, prijavili su i oni, njegova mama. Ja sam njega volela, bila sam iskrena prema njemu, dobra, onako kako stvarno treba. Međutim, kad neko ne može da razume tvoj posao, da pljuje sve tvoje kolege kako smo mi loši ljudi, da smo ovo i ono, da je moj posao ovakav i onakav, mnogo štošta, ne bih da pljujem, niti da mu dajem na važnosti. Zaista mu želim svu sreću. Oprostila sam mu, ali ne bih više nikada bila s njim - rekla je tada Mina, ali očigledno je promenila mišljenje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija