• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

17.02.2024

22:32

Zbog pevanja zapustila obrazovanje! Stoja jedva završila osnovnu školu, priznala sa kakvim se problemom susrela još kao klinka

ATAIMAGES

Estrada

Zbog pevanja zapustila obrazovanje! Stoja jedva završila osnovnu školu, priznala sa kakvim se problemom susrela još kao klinka

Podeli vest

Stoja je ispričala da se za vreme školovanja susretala sa mnogo nepravde, kao i da ju je to mnogo ojačalo i pomoglo joj tokom karijere.

Pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja već od tinejdžerskih dana počela je da se bavi pevanjem da bi prehranila porodicu i sebe, zbog čega je zapostavila svoje školovanje. Stoja zbog čestih nastupa nije mogla da završi osnovnu školu u roku, pa je po odluci nastavnog osoblja bila primorana da prekine školovanje. 

Foto: ATAIMAGES

 

O Stojinom školovanju je govorila i njena razredna koja nije imala lepe reči za pevačicu. 

- Ne želim ništa da kažem o Stojinim školskim danima jer o njima nema šta lepo da se kaže. Ne slušam njene pesme i ne dičim se njome. Reći ću samo da je bila veoma loš učenik i da tokom prva tri razreda nije pevala u školskom horu - izjavila je svojevremeno Stojina razredna.

Foto: ATAIMAGES

 

Međutim, Stoja nije želela da ćuti pa se javno obratila svojoj razrednoj i otkrila zbog čega je bila primorana da napusti školu.

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili, na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim, isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine. I uspela sam u tomeIstovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvetnim radnicima savetujem da motivišu decu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito posle više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvek - zaključila je Stoja tada.

Inače, Stoja je ponavljala 5. razred. Po preporuci jedne osobe iz škole Đura Jakšić u koju je išla, prebačena je u školu za decu sa posebnim potrebama, 9. maj u Zrenjaninu, gde je završila školu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija