• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.11.2023

22:55

Stoja umalo zapalila hotel: "Cela soba je za nekoliko minuta bila u dimu"

ATAIMAGES

Estrada

Stoja umalo zapalila hotel: "Cela soba je za nekoliko minuta bila u dimu"

Podeli vest

Poznato je koliko pevači zarađuju i da svota koju uzmu za noć nije nimalo mala.

Poznato je da što su veći prihodi, to su veći i rashodi. Ipak, kako je jedan od Stojinih saradina izneo u javnost, Stojanka Novaković ipak gleda da smanji što više rashoda, kako bi uštedela.

- Stoja čuva bukvalno svaki dinar. Štedi gde može i koliko god može. Iako godinama važi za jednu od najtraženijih pevačica u dijaspori, ona mnogo vodi računa o tome da sve troškove svede na minimum. Posebno kad je u inostranstvu. Izbegava ručkove i večere po luksuznim restoranima, pa tako kada putuje negde u Evropu i ide kombijem sa svojim muzičarima, ona iz Srbije nosi i svoju hranu. Cela jedna torba joj je samo sa hranom za taj vikend gde ide da peva. Ona obožava pred nastup da pravi sendviče, pa nosi i toster i puno pašteta, samo to jede kad je u dijaspori - ispričao je njen saradnik, pa ispričao kako je malo falilo da je zbog štednje bila izbačena iz hotela. 

Foto: Printscreen

 

- Po običaju, pravila je sendviče u tosteru, koji svuda nosi sa sobom. Kako je bila u žurbi i sređivala se da krene, ona je zaboravila na njih i ti sendviči su počeli da gore, kuljao je dim iz tostera. Cela soba je za nekoliko minuta bila u dimu i, kako su hoteli opremljeni detektorima za dim, odmah se upalio alarm. To je jako uznemirilo sve goste hotela, koji su se jako uplašili, pa su odmah reagovali i zaposleni. Kada su ušli u sobu i zatekli ugljenisane sendviče i zbunjenu Stoju, koja je stajala pored njih, objasnili su joj da je to strogo zabranjeno i zahtevali su od nje da odmah napusti hotel zbog kršenja reda. Ona se tada uspaničila i ljudima s recepcije objašnjavala da nije imala lošu nameru i da joj se prvi put desilo da joj zagore sendviči. Molila je da je ne izbace iz hotela jer je već trebalo da krene na nastup i da posle nema gde da prespava. Nekako je uspela da ih odobrovolji, pa je ipak ostala u hotelu, a na njenu sreću, nije bilo nikakve štete. Naravno, već prvom sledećom prilikom opet je sa sobom ponela toster i na tost hleb mazala paštete, koje najviše voli da jede - završava sagovornik za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija