• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Zina Al Sattaf

17.02.2024

19:07

Bomba! Jelena Karleuša pojaviće se u jednom od najgledanijih svetskih šou programa, otkrivamo detalje (VIDEO)

Društvene mreže

Estrada

Bomba! Jelena Karleuša pojaviće se u jednom od najgledanijih svetskih šou programa, otkrivamo detalje (VIDEO)

Podeli vest

Jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, Jelena Karleuša, oduvek je bila inspiracija, kako domaćim, tako i svetskim javnim ličnostima, a ovoga puta su je uvrstili u umetnost!

Pevačica Jelena Karleuša oduvek je bila inspiracija mnogima. Opšte je poznato da Jelenin stil odevanja i stajlinge često "skidaju" i najveće svetske zvezde, a Kim Kardašijan joj je svojevremeno uputila i otvoreno pismo u kojem je, između ostalog, navela da voli Karleušin hrabar stilski izraz i da je poštuje.

Nedavno je i bivši suprug Kim Kardašijan, Kanje Vest, koji je Karleušu svojevremeno zapratio i na društvenoj mreži Instagram, besramno iskopirao divu, kako je mnogi nazivaju, te je objavio fotografiju u identičnom izdanju kao Jelena još davne 2010. godine.

Foto: printscreen instagram

 

Ipak, kako stvari stoje, Jeleni se tek smeška velika svetska karijera, jer je sve više onih kojima pevačica, odavno poznata, priznata i popularna u Srbiji, zapada za oko i van granica naše zemlje.

Kažu da je imitacija svojevrstan izraz divljenja, a verujemo da će mnogi sa nestrpljenjem ispratiti ono što tek sledi. Naime, na društvenim mrežama osvanule su fotografije iz najpopularnijeg dreg šoua "Ru Pol" u kojem se godinama biraju najbolje dreg kraljice.

Za neupućene, dreg predstavlja vrstu umetnosti u kojoj uglavnom učestvuju muškarci koji se oblače i "transformišu" u žene i imitiraju ih zarad zabave šire publike.

Foto: printscreen

 

I sada se sigurno pitate kakve veze Jelena Karleuša ima sa tim? Ima i to svake! Kako "Informer" saznaje od izvora bliskog pevačici, jedna od dreg kraljica odlučila je da imitira upravo Jelenu, što predstavlja ultimativni izraz divljenja, tim pre što je Karleuša jedina pevačica iz Evrope koju je neka od dreg kraljica ikada odabrala.

- Istina je, dreg kraljica pod umetničkim imenom Plejn Džejn poželela je da izimitira upravo Jelenu, a to će se u narednom periodu i dogoditi. Igra u okviru koje će se to desiti u "Ru pol dreg rejsu" zove se "Sneč Gejm", a producenti ove emisije kontaktirali su s Jelenom i zamolili je za dozvolu koju im je ona i dala - kaže za "Informer" izvor blizak pevačici.

Zanimljivo je i to da sve prethodne pobednice najpoznatijeg dreg šou-a na planeti Jelenu prate na Instagramu, a Plejn Džejn, koja je odabrala baš Jelenu, važi za najvećeg favorita.

Inače, ovaj šou se emituje na "MTV"-ju, koji je jedan od najgledanijih svetskih kanala, a epizoda u kojoj ćemo moći da vidimo kako je Džejn Plejn dočarala lik i delo naše Jelene Karleuše, emitovaće se, sledećeg petka, 23.02. oko 4 ujutru po našem vremenu.

Pogledajte trejler za epizodu:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija