• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.02.2016

10:28

KIM KARDAŠIJAN PRIZNALA: Karleuša je fenomenalna, poštujem je!

Estrada

KIM KARDAŠIJAN PRIZNALA: Karleuša je fenomenalna, poštujem je!

Podeli vest

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan konačno je javno napisala šta misli o srpskoj zvezdi Jeleni Karleuši!

Tokom protekle 2015. svetski mediji su optužili Kim da je kopirala Jelenin stil, a na internetu su se pojavile fotografije na kojima se jasno videlo da starleta neodoljivo podseća na pevačicu.

(FOTO) ONA JE BOMBA Ovako je Jelena Karleuša izgleda pre 10 godina!

KIM BAŠ REŠILA DA BUDE KARLEUŠA! Starleta opet iskopirala srpsku zvezdu!

Rijaliti zvezda konačno je otvoreno priznala šta misli o Jeleni na svom zvanično sajtu.

facebook

- Ovonedeljna ženska simpatija (woman crush wednesday) je srpska pop zvezda Jelena Karleuša! Prvi put sam čula za nju kada su ljudi uporedili neke od naših izgleda - neki su govorili da sam je kopirala. Naravno, odmah sam morala to da vidim. Stvarno je fenomenalna! Neki od njenih stajlinga zaista izgledaju kao moji - volim njen hrabar stilski izraz! Obe smo totalno glam! Čini mi se da je moćna žena koja mnogo radi i to mi se sviđa! Poštujem je - napisala je Kim i objavila nekolikoJeleninih fotografija.

Kako je Kim pohvalila Jelenu možete da pogledate OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Karakondzula

pre 8 godina

Nema lepse zene od nase jelke karaleuse - nasa, a vise nego svetska! I stoput bolja od ove sto je hvalise!

Ćikula

pre 8 godina

Iste su one, a to da mnogo radi neka se moli bogu za onog sto trci za loptom.

Aleks

pre 8 godina

Ne padajte na te fore! To je isti trik od neke plagijatorke, isto kao ono sa " Maradonom" i Majom!

srbin

pre 8 godina

Karleuša? Samo prezime govori o njoj a ime samo nadopunjuje. -Najgore a rogato-. Neznam za Kim ali ova naša je dno dna. Svaka devojka na ulici ili u busu je lepša od te Karleuše. Pare i silikoni nemogu da kupe lepotu i pamet. Kao da je izašla iz crtanog filma.n

makarona

pre 8 godina

ovo se zove elegantno i damski popljuvati jednu neotesanu nikogovicku koja te proziva mesecima...ali sta ce K njoj nikad nece biti jasno da je popljuvana i stavljena na svoje mesto....kim se drzi onog slavnog "kill them with kindness, they won't know what to do with it..."

Boogeyman

pre 8 godina

Kada jedna takva umna veličina kao što je Kim Kardašijan da kompliment jednoj takvoj... još većoj umnoj veličini... kao što je Karleuša onda je to to! Da je o meni Kim napisala tako nešto ja bih rekao "To je to... moj životni cilj i svrha mog postojanja je ispunjena jer me Kim Kardašijan poštuje... eeej bre, poooštuje me jel čujete!!! Ma čak se razmišljam ako ikad budem imao ćerku da je nazovem Kimena Kardeuša!!!

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija