• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

21.02.2024

08:21

"Da li se nekad setiš Slobe?": Voditelj pitao Lunu o Radanoviću na dan njegove svadbe

Goran Todorović, Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Estrada

"Da li se nekad setiš Slobe?": Voditelj pitao Lunu o Radanoviću na dan njegove svadbe

Podeli vest

Ognjen Amidžić postavio je Đoganijevoj pitanje o bivšem od kojeg joj nije bilo dobro. Da stvar bude teža, to je uradio na dan njegovog venčanja.

Sloba Radanović sinoć je velikim svadbenim veseljem proslavljao ženidbu koja se dogodila još pre dve godine, ali i prvi rođendan sina Damjana, a za to vreme Luna Đogani je gostovala kod Ognjena Amidžića. 

Foto: Foto: Youtube prntscreen

 

 

Luni je Ognjen postavio škakljivo pitanje o Slobi, a njoj nimalo nije bilo prijatno.

Naime, tokom segmenta emisije u kojem gostima postavlja škakljiva pitanja koja im je postavila publika, Amidžić je Lunu pitao o bivšem.

- Pazi sad, ima dva onako... Da li se nekad setiš Slobe - pročitao je Amiždić pitanje za Lunu.

- U kom smislu? Kao emotivno? Ne - odgovorila je Luna.

Foto: Goran Todorović

 

 

Zatim je pojasnila svoj odgovor i emocije:

- Iskreno, naravno da te ne lažem. Vidim ga na TV-u, čujem nešto da, on je poznata ličnost. Čovek je pevač, ali neka emocija ružna ili lepa, ne postoji, ne - rekal je jasno Luna.

Podsetimo, Luna i Sloba započeli su svoju romansu u ruijalitiju Zadruga, ali se njihova veza nije završila slavno s obzirom na to da je on tada još uvek bio u braku sa Kijom Kockar koja je kasnije ušla u rijaliti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija