• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.02.2024

13:05

Raspao se naš poznati bend: Ovo niko nije očekivao, nakon 11 godina postojanja, odlučili da svako krene svojim putem

Public

Estrada

Raspao se naš poznati bend: Ovo niko nije očekivao, nakon 11 godina postojanja, odlučili da svako krene svojim putem

Podeli vest

Raspao se poznati pop-folk "Lapsus bend", saopšteno je na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici.

Na pomenutoj društvenoj mreži poznatog benda izdato je saopštenje da se "Lapsus bend" raspao. Oni su ovom objavom šokirali mnogobrojne fanove.

Sa njihove zvanične stranice uklonjen je sav sadržaj, a jedina objava koja stoji je "Nastaviće se", a u opisu stoji sledeće:

- Jedanaest godina postojanja Lapsus Band-a, u našem vlasništvu je mnogo hitovi koji se još uvek pevaju... Vreme je da osvežimo ekipu, uskoro vam predstavljamo nove članove, kao i novi projekat pod nazivom "Lapsus Band 2". Uskoro vas očekuju novi projekti i mnoga iznenađenja. Vaš Lapsus Band.

Podsetimo, pevač pomenutog benda, Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus snimio je duet sa Jelenom Karleušom, ali on iz nekog razloga još nije izašao

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emir Lapsus (@emirlapsus)

- Ta pesma stoji i moja draga Jelena Karleuša je rekla da će ona izaći. Ja ne znam stvarno kada... izbacila je dva albuma čoveče. Verovatno će ići kao singl, moja pretpostavka. Ja jedva čekam, stvarno se radujem tome - rekao je Emir jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15