• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

23.02.2024

09:57

Ovako se Ana Sević snašla pred kamerama: Prvi snimak pevačice u "Zvezdama Granda", sama izašla na scenu

YouTube prntscreen

Estrada

Ovako se Ana Sević snašla pred kamerama: Prvi snimak pevačice u "Zvezdama Granda", sama izašla na scenu

Podeli vest

Pevačica stala pred kamere, svi čekali njeno obraćanje

Novo lice u "Zvezdama Granda", pored Dragana Kojića Kebe koji menja Anu Bekutu, je i Ana Sević koja je došla na voditeljsko mesto Sanje Kužet. Mnogi su se pitali kako će se Ana snaći s obzirom na to da dugo nije vodila program, a sada prvi kadrovi pokazuju kako je pevačica izgledala.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

Ana nije izašla sa Vojom Nedeljkovićm odmah na scenu, već je došla sama kada ju je on najavio i dočekao na bini pred članovima žirija. Nova voditeljka najavila je početak emisije i predstavila članove žirija, a primetno je bilo da se Ana nijednog trenutka nije zbunila i delovala je kao da ovaj posao radi oduvek.

Inače, pevačica i voditeljka nedavno je priznala koliko joj ovaj posao pričinjava zadovoljstvo:

- Osećaj je divan, imam osećaj kao da sam juče bila ovde. Ja ovu scenu volim, osećam se kao kod svoje kuće. To je bio poziv koji se ne odbija, nisam planirala da se vratim još uvek. Saša me je pozvao, rekao kako stoje stvari i ja sam prihvatila. Grand je moja druga kuća, takmičila sam se u Zvezdama Granda, vodila sam ih, 7 godina sam bila kao voditelj, Grand je bio prekretnica u mom životu. Ovde sam gde jesam i zadovoljna sam - rekla je Ana.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

Pevačica je otkrila kako je njen suprug reagovao kada je čuo da se vraća na scenu.

- Suprug je bio oduševljen, emotivan, on voli da sam ja na sceni, voli da sam ja u medijima. Ovo je za mene zadovoljstvo, a ne samo posao. On zna koliko će ovo meni značiti, nas dvoje smo tim, sve se dobro kombinujemo. Nikome ništa neće faliti - rekla je ona.

Sevićeva je tada priznala i da saoseća sa takmičarima jer je jednom i sama bila jedna od njih:

- Ja uvek imam pozitivnu tremu i kada sam se takmičila uvek sam jedva čekala da izađem na scenu. Uhodaćemo se svi zajedno i sigurna sam da ćemo svi uživati. Toliko se saosećam sa svim takmičarima, možda nekad i previše. Trudiću se da im olakšam sve što mogu - rekla nam je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija