• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

24.02.2024

19:01

"Uradila je sve što je mogla da mu produži život!" Tetka Jelene Tomašević kroz suze o pevačicinom pokojnom ocu: "Teško je podnela njegovu smrt!"

Informer

Estrada

"Uradila je sve što je mogla da mu produži život!" Tetka Jelene Tomašević kroz suze o pevačicinom pokojnom ocu: "Teško je podnela njegovu smrt!"

Podeli vest

Jelenina tetka je ispričala da je pevačica dala sve od sebe kako bi izlečila oca, ali je on ipak posle teške borbe sa bolešću nažalost preminuo.

Pevačica Jelena Tomašević rođena je u Negotinu, ali su se njeni roditelji dok je još bila mala preselili u Kragujevac gde je ona i odrasla. 

Jelena je uvek sa ponosom pričala o svom rodnom mestu, a i njeni sugrađani imaju samo reči hvale za poznatu pevačicu. 

Foto: ATA Images

 

- Jelena je i kao mala bila super i sada je super. Ponosan sam na njen uspeh, svaka joj čast. Dolazi često, a od kada joj je otac umro i češće. Sve najlepše joj želim - rekao je jedan stariji komšija.

O velikom gubitku koji je doživela Jelena nije odmah govorila u javnosti, a njene komšije su otkrile koliko joj je bilo teško u tim trenucima i kako je pevačica prebrodila ovaj težak period.

- Tetka mora da kaže sve najlepše kao što i jeste. Super je u Kragujevcu, boli glava. Tu je odrasla, tu je njena rodna kuća. Familija smo. Pamtim je samo po lepom i dobrom. Vaspitano i kulutrno dete od dobrih roditelja. Uradili su svi i ona i Darko, sve što je mogla da uradi uradila je da mu produži život, da ga spase, ali nažalost nije mogla. Divna je Jeca - kaže Jelenina tetka.

Foto: ATA Images

 

Jelena je veoma vezana za svoju porodicu, iako to u javnosti retko pominje, pa joj je samim tim i gubitak oca veoma teško pao.

- Otac joj je predivan bio, nažalost preminuo je. Ona je to teško podnela, kako ne. Hoću da joj poručim da se drži, da je hrabra, da je svi volimo, i da je najbolja - kaže pevačicina tetka kroz suze.

Komšinica koja živi nedaleko od pevačice kaže da je Jelena dala sve od sebe da pomogne ocu.

 

- Jako je teško, jako teško je podnela, mnogo se žrtvovala, mnogo pomagala, mnogo ga lečila, mnogo ga vodila kao i brat, stvarno su... Znaš šta kada je jedna složna porodica onda to mora da ide zajedno, ne može to da jedno da vuče na jednu stranu, drugo... To je težak period ali proći će i to kao i sve nas starije koji smo ostali bez roditelja. Samo neka joj je dete život i zdravo i neka bude napredno i daće bog da nam podari još jedno pa bilo Nina ili Nikola nebitno, ali nama bi stvarno bila želja - kaže komšinica za "Blic". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija