• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

01.03.2024

16:01

Nema ni nogu, ni dojku: Bivšoj rijaliti učesnici doktori saopštili da će možda ponovo morati na amputaciju (VIDEO)

Printscreen TikTok

Estrada

Nema ni nogu, ni dojku: Bivšoj rijaliti učesnici doktori saopštili da će možda ponovo morati na amputaciju (VIDEO)

Podeli vest

Tatjana Jovančević, poznata učesnica rijaliti programa "Veliki brat", već duže vreme vodi borbu sa opakom bolešću, a sada se oglasila i otkrila da su joj odstranili još jedan deo tela.

Bivšu učesnicu "Velikog brata", Tatjanu Jovančević, svi pamte kao velikog borca. Kada je imala samo 23 godine, njoj su lekari amputirali nogu, ali to nije jedini udarac koji joj je život zadao.

Bivša manekenka se pre nekoliko godina opet susrela s teškom bolešću, kada joj je odstranjena dojka. Sada, i pored svega ružnog što joj se desilo, bivšoj učesnici "Velikog brata" doktori su saopštili da će možda ostati i bez druge dojke.

Tatjana o svemu ovome otvoreno o priča na svom TikTok profilu.

- Zbog tumorske promene na drugoj dojci radim opet mnogo nalaza. Čekam da vidim kakva je promena i znate, strah me je. Dok čekam sa velikim rizikom gledam kako se neki šale na taj račun i gledaju sve sa nekim predrasudama. Neki ponižavaju muku i bol onih kojima je to duboki rez koji krvari... Nije fer. Ali eto, neka sude prodane duše. Ovo nije patetika, ovo je istina - pisala Tanja je na svom profilu.

 

 

Inače, rijaliti zvezda je nedavno govorila o svojoj borbi.

- Imam 48 godina i želim živa i zdrava da dočekam 50. rođendan. Prošle godine sam napipala nešto na dojci i odmah se javila na onkologiju. Rekla sam doktorki: "Ostala sam bez noge, ne želim i bez dojke. Ja znam šta je rak" - rekla je Tatjana i otkrila da je teško podnela novu operaciju.

- Od tri tumora izvadili su mi dva koja su maligna. Doktor mi je tada predložio amputaciju. Pitala sam ga da li je to jedini način da preživim. Teško sam to podnela, jer se više ne osećam kao žena. Boli me što kada se skinem nema me ni pola, nemam ni nogu ni dojku - rekla je Tatjana svojevremeno.

 

 

Tatjana je tada otkrila da joj je gore sada nego kada je sa 23 godine ostala bez noge.

- Smestili su me u Klinički centar i rekli mi da imam rak koji je metastazirao. Doktor mi je saopštio da ću živeti još dva meseca. Pokušali su da me spasu hemioterapijama, a nakon prve sam ostala bez kose. Spala sam na 39 kilograma i osećala sam da je kraj blizu. Imala sam dve opcije - da živim bez noge ili umrem sa nogom. Otišla sam kod doktora i rekla: "Hoću da živim" - rekla je ona.

Podsetimo, Tatjana je jednom prilikom otvorila dušu i ispričala da je bila i kidnapovala.

- Oteta sam 10. avgusta 1989. godine. Ti ljudi su mene vrebali duže vreme. Videli su me na jednoj reviji, gde smo se upoznali, a potom na još jednom događaju. Poznavala sam ih. Tokom posete baki u Bosni, oni su me kidnapovali. Držali su me tri meseca zatvorenu u podrumu, pre nego sto sam uspela da pobegnem - rekla je za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija