• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

03.03.2024

19:16

"Ovo je najgori izbor za 'Evroviziju'!" Maja Nikolić oplela po pobednici PZE, Vendi stala u njenu odbranu

ATAIMAGES

Estrada

"Ovo je najgori izbor za 'Evroviziju'!" Maja Nikolić oplela po pobednici PZE, Vendi stala u njenu odbranu

Podeli vest

Strasti nakon finalne večeri festivala "Pesma za Evroviziju" ne jenjavaju, a sada je svoj sud o pobednici ovogodišnjeg izbora, Teya Dori, dala pevačica Maja Nikolić, ali i njena koleginica Vendi.

Voditeljka Jovana Jeremić jutros je u svojoj emisiji ugostila pevačice, Maju Nikolić i Vesnu Vukelić, poznatiju kao Vendi, te su komentarisali finale "Pesme za Evroviziju" i ovogodišnjeg predstavnika u Malmeu, Teya Doru.

Foto: printscreen

 

Maja Nikolić nije zadovoljna pobednicom, te je prokomentarisala njen nastup ali i način pevanja, pa javno podržla Breskvicu, koja je važila za favorita:

Foto: printscreen

 

- Ovo je jedan od najgorih izbora za Pesmu Evrovizije. Što se tiče Teya Dore, ova pesma mi je nejasna. Njena pesma Džanum je sjajna, a ovu Ramondu, ništa nisam razumela. U njenoj pesmi se ništa ne razume, ona peva 3+. Dopala mi se Breskvica, Saska Janx, Zejna su bile dobre, a ostali su mi nepoznati. Mlaka voda, nikakav doživljaj nisam imala - rekla je Maja, a Vendi se nadovezala, te istakla da treba da se pomogne mladim pevačima:

- Ja smatram da treba dati afirmaciju mlađim licima, dosta su stariji jahali. Mi ne znamo kakvi su potencijali ti mlađi, pustite ih da vidimo. Meni se svidela Džordžijeva pesma, jako je lepa - govori Vesna Vukelić.

Foto: printscreen

 

- Videli smo da je apsolutni pobednik publike Breskvica, a stručni žiri daje samo 5 poena Breskvici, to je dokaz da čelnici RTS-a rade protiv publike, a samim tim i stručni žiri, njima diriguju za koga da glasaju - dodala je Nikolićeva.

Vendi je rekla da su za Breskvicu mnogi lobirali pred takmičenje, te da smatra da to nije u redu, pa je ušla u sukob sa Majom, koja je spomenula i pobedu Luk Bleka prošle godine.

- Prošle godine pobedio je Luka Blek koji je glumio Luciferovo rođenje, strašno. Teya Dora treba da ide kod logopeda jer se ne razume šta on peva, što je strašno. Poruka Lile Ramodne ne postoji, jer drugi narodi to ne razumeju - dodala je Maja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17