• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

06.03.2024

12:05

Prija i Filip danas slave! Ovo je najvažniji datum u njihovom životu, pevačica objavila fotografiju iz svog doma na Bežanijskoj kosi

ATAIMAGES

Estrada

Prija i Filip danas slave! Ovo je najvažniji datum u njihovom životu, pevačica objavila fotografiju iz svog doma na Bežanijskoj kosi

Podeli vest

Popularna pevačica pokazala sina i pohvalila se dekoracijom u svojoj vili

Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović danas imaju poseban razlog za slavlje jer njihov sin jedinac, Aleksandar, puni pet godina.

Foto: Instagran prntscreen

 

 

Rođendan malom Aleksandru najpre je čestitala Prijina svekrva, Zorica Nakić, koja je objavila fotografiju svog unuka iz aviona. Inače, Zorica često objavljuje fotografije sa Aleksandrom i definitivno uživa u ulozi bake, kao i da sa njim provodi vreme u brojnim aktivnostima, skijanju, igranju i drugom.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

A odmah nakon ponosne bake, fotografiju malog Aleksandra objavila je i Aleksnadra koja ga je fotografisala sa balonima u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Mali Aleksandar je mamu pratio na balkanskoj turneji, a skoro na svakom koncertu se pridružio mami na bini.

Podsetimo, Prijovićka je otkrila da jedva čeka da ponovo ostane u drugom stanju.

Aleksandra Prijović bila je gost kod Svetlane Ražnatović i tom prilikom otkrila da jedva čeka da ponovo zatrudi, ali je rekla i da potajno priželjkuje devojčicu.

- Ja bih volela devojčicu. Mislim, najvažnije je da je dete živo i zdravo i da sve bude kako treba. Ali kada bih mogla da biram, volela bih devojčicu - iskreno je odgovorila Aleksandra u Ceca šou.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija