• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

09.03.2024

15:47

Kaća Živković na nastupu pokazala trudnički stomak: Pevačica došla samo u sakou, a onda se on pomerio i sve se videlo (VIDEO)

Printscreen Instagram/katarina_zivkovic_official, Zoran Sinko

Estrada

Kaća Živković na nastupu pokazala trudnički stomak: Pevačica došla samo u sakou, a onda se on pomerio i sve se videlo (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica koja sa svojim partnerom čeka bebu, pojavila se na nastupu i sve iznenadila izgledom

Katarina Živković u petom je mesecu trudnoće, a iako nije želela to da potvrdi svima je jasno da je pevačica u blagoslovenom stanju.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Iako je u drugom stanju, ona i dalje radi, te je tako pre nekoliko dana nastupala u jednom klubu. Sada su se na Instagramu pojavile fotografije i snimci sa njenog nastupa, a kako se Kaća opustila sa publikom, u jednom trenutku je njen trudnički stomak bio u prvom planu.

Ona je za ovu priliku odabrala odelo, dok je širokim sakoom pokušavala da prikrije stomak. Međutim, kada je zaigrala i podigla ruke, video joj se go stomačić.

Inače, ona ne želi da govori o privatnom životu, međutim, istakla je da je srećna i isipunjena, dok je nedavno priznala da je u emotivnoj vezi već šest godina.

- Ja sam zahvalna vama novinarima i medijima, dugo sam na estradnom nebu i imamo super saradnju. Drago mi je što svi vi poštujete moju želju i volju da svoju privatnost čuvam za sebe. Trudim se da to i radim. Onog momenta kada dođe do nekih promena, naravno da ću ja to da podelim sa vama. Do tada nemam šta da delim. Ništa me ne pogađa, vi ste sjajnu. Ja sam mislila da mene ljudi gledaju zato što sam lepa, nisam mislila da me odmeravaju kako bi uočili neku promenu na meni. Ispunjena sam na svim poljima, imam još želja koje želim da ostvarim, ali zadovoljna sam - rekla je Kaća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17