• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/D.S.

11.03.2024

10:15

Dačić predstavnik Srbije na Evroviziji?! Lider SPS govorio o Breskvici i Teya Dori: Prijaviću se sa svojom pesmom!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Dačić predstavnik Srbije na Evroviziji?! Lider SPS govorio o Breskvici i Teya Dori: Prijaviću se sa svojom pesmom!

Podeli vest

Ivica Dačić, šef diplomatije i prvi potpredsednik vlade, u emisiji "Hit tvit" komentarisao je našu pobednicu na takmičenju "Pesma za Evroviziju" Teya Doru, ali i drugoplasiranu Anđelu Ignjatović Breskvicu, koja je imala najviše glasova publike.

Srbija je 2. marta izabrala svog predstavnika na "Evroviziji", a pobedu je odnela Teya Dora sa pesmom "Ramonda".

Foto: ATAIMAGES

 

Iako je bila favorit publike, Anđela Ignjatović Breskvica je sa pesmom "Gnezdo orlovo" zbog glasova stručnog žirija završila na drugom mestu, zbog čega su fanovi pevačice započeli žestok rat na društvenim mrežama, a reperka Sajsi MC koja joj je dala nula bodova doživela je pravi linč.

Ivica Dačić je prokomentarisao optužbe od strane opozicije, koja tvrdi da je vlast favorizovala numere.

Foto: Masha Bandjur

 

- Nisam gledao, supruga mi je pokazala. Kad gledam pesme, mogu da imam i ja svoje simpatije. Bila je i treća dobra kompozicija tu, dodao bih. A kako da komentarišem to u svetlu politizacije cele ove priče... Nije mi jasno za šta opozicija sada optužuje vlast, za koju pevačicu? Za jednu ili za drugu? Kažu da je vlast bila za Breskvicu, a onda sam negde pročitao da je vlast favorizovala Teya Doru... - naveo je Dačić i dodao:

- Hoću da kažem da je i meni možda ova pesma bila lepša... - rekao je političar, a onda je voditeljka postavila potpitanje:

- "Ova"? Koja tačno? - upitala je voditeljka "Hit tvita".

- Jedna od ove dve... Ali prijaviću se sledeće godine sa svojom pesmom - rekao je Ivica Dačić kroz smeh, a potom istakao da se samo šali:

- Šalim se malo, nemojte da mislite da je ozbiljno - naveo je političar, koji je ipak odlučio da ne odabere jednu od ove dve strane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija