• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

06.03.2024

17:11

"Stvaraju se klanovi, to je neprihvatljivo": Ceca prokomentarisala Teya Dorinu pobedu, pa otkrila da li su se Anastasija i Veljko posvađali zbog "PZE"

ATAIMAGES

Estrada

"Stvaraju se klanovi, to je neprihvatljivo": Ceca prokomentarisala Teya Dorinu pobedu, pa otkrila da li su se Anastasija i Veljko posvađali zbog "PZE"

Podeli vest

Pevačica Ceca Ražnatović negodovala je zbog toga što se fanovi Anđele Ignjatović Breskvice i Teya Dore svađaju na društvenim mrežama.

"Pesma za Evroviziju" održana je u subotu, 2. marta, a pobedila je Teya Dora sa pesmom "Ramonda". Iako je Breskvica dobila 12 poena od publike, stručni žiri nije bio oduševljen njenom pesmom "Gnezdo orlovo", zbog čega ipak nije odnela pobedu.

Ceca Ražnatović je pomno pratila pomenuti festival i otkrila da su njeni sin i ćerka imali različite favorite, kao i da se zbog toga nisu svađali, te da ne može da razume burne reakcije fanova obe pevačice.

Foto: Informer

 

- To nije sukob mišljenja, to je sloboda mišljenja, bez uvreda, bez mržnje prema onom drugom. Anastasija je bila za Teya Doru, ja sam bila za Teya Doru i Breskvicu, a Veljko za Breskvicu. Koja god da je odnela pobedu, meni bi srce bilo na mestu. Veljko je baš bio za Breskvicu, i to je potpuno okej - kazala je Ceca za Blic TV, pa se osvrnula na ratove koji se vode na društvenim mrežama:

Foto: ATAIMAGES

 

- Gledam sada na ovim društvenim mrežama, to je apsolutno neprihvatljivo, te uvrede, pa su jedni protiv drugih, stvaraju se klanovi... Imaš pravo da ti se ne sviđa pesma. Moj Veljko je izrazio stav da je bolja pesma od Breskvice, ali nikada nije uvredio izvođača. Na društvenim mrežama se stvara negativna histerija, pa se vređaju izvođači, prave teorije zavere... Bogu hvala, srpski jezik je vrlo bogat, nezadovoljstvo se može izraziti na jedan pristojan način, a ne vređati izvođača koji vam ništa nije skrivio. Svi ti takmičari su se prijavili sa željom da odu na "Evroviziju", to je apsolutno legitimno pravo svakog pojedinca i ne znam zašto se u ljudima rađaju takvi izlivi mržnje, besa. Navijaćemo za Teya Doru, isto kao što bismo navijali da je otišla Breskvica, Zejna, ostali takmičari. Meni je i Džordži bio odličan. Činjenica je da jedan mora da ode, ne mogu da idu svi.

Podsetimo, Ceca se nedavno oprobala u ulozi voditeljke i otkrila prve utiske.

- Pa, snalazim se (smeh). Ovo naravno nije moje zanimanje, niti očekujem da kažu: „Vau, kakva je voditeljka.” Ja sam pevačica i to je svima jedno 36 godina poznato, ali se trudimo da publici predstavimo kako ja sebe, a tako i svoje goste u nekom drugom svetlu i da ih dobro zabavimo, što je i prioritet ovog šoua.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija