• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/V. Đ.

12.03.2024

16:51

Pejović slavi 52. rođendan u Dubaiju! Pola estrade na folkerovom nastupu i veselju

ATAIMAGES/Shutterstock

Estrada

Pejović slavi 52. rođendan u Dubaiju! Pola estrade na folkerovom nastupu i veselju

Podeli vest

Aco 18. aprila proslavlja svoj 52. rođendan sa srpskim džet-setom u Dubaiju, saznaje Informer!

Folk zvezda, Aco Pejović zakazao je veliki solistički koncert u ovoj dalekoj arapskoj zemlji, a kako smo od organizatora ovog muzičkog spektakla saznali, svoje VIP karte već su obezbedili poznati voditelji, glumci, fudbaleri...

Foto: ATAIMAGES

 

- Interesovanje za Acin nastup je ogromno! U Dubaiju ima dosta Srba, kao i Pejovićevih fanova iz cele bivše Jugoslavije. Svi ga obožavaju i žele da dođu na njegov nastup, a posebno zbog činjenice da on tog dana proslavlja rođendan. Nisam ni znao koliko fanova iz svih krajeva ima dok nisam dogovorio ovaj nastup - rekao je za Informer Đorđe Pešić ispred "Balkan mjuzik iventa". Kako nam je još otkrio, pored naših ljudi koji žive i rade u Dubaiju, zahteve za VIP karte i separee najviše je dobio od naših javnih ličnosti.

Foto: ATAIMAGES

 

- Dosta pevača, glumaca, fudbalera i voditelja doći će na Pejovićev nastup. Neki planiraju godišnji odmor baš tada, a neki dolaze specijalno zbog rođendanskog koncerta. Svi su oni njegovi dobri prijatelji, pa su poželeli da tog dana budu sa njim. Verujem da mogu da ga slušaju u Srbiji kad god požele, ali nastup u Dubaiju je nešto potpuno drugo. Očekuje se oko 2.000 ljudi. Biće vrhunska rasveta, led ekrani, ozvučenje, a klub u kojem će nastupiti jedan je od najvećih i najglamuroznijih u ovom gradu. Sa Acom će doputovati i ceo njegov bend sa pratećim vokalima, tako da će se o ovom koncertu sigurno dugo pričati - rekao nam je Đorđe, odbijajući da kaže koja su to sve poznata imena rezervisala mesto. Ipak, mi smo saznali da su Kaja Ostojić, Vesna Dedić i Katarina Grujić samo neka od njih!

Foto: Zoran Sinko

 

- Ja sam već nastupala u Dubaiju u organizaciji "Balkan Mjuzik iventa" krajem prošle godine i to je bio najbolji nastup u mojoj karijeri! Ne bih propustila Pejovićev ni za živu glavu - rekla nam je Kaja Ostojić. Voditeljka Vesna Dedić takođe pakuje kofere.
- Nikada nisam bila u Dubaiju i jedva čekam da odem! Organizovala sam se sa drugaricama i idem da uživam u moru, suncu i u pesmama Pejovića, kojeg inače obožavam - rekla nam je Dedićeva.

Sanja Marinković: Idem u Dubai


Voditeljka emisije "Magazin In" na televiziji Pink neretko ističe da je zaljubljena u Dubai, u koji je prvi put otišla 2005. godine! Sada je u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila da će otići i na Pejovićev nastup, te obećala da će sa sobom povesti i kolegu.
- Nemanja, ja sam ti obećala, ideš sa mnom na Acin nastup u Dubaiju! Dogovorili smo se i imaš moju reč - rekla je ona voditelju Nemanji Vujičiću, koji je poznat po tome da prati svaki Pejovićev nastup već godinama.

Foto: ATAIMAGES

 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija