• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

16.03.2024

11:34

"Daješ polni organ na tacni da bi hranila dete!": Sanja Marinković odbrusila Milici Dabović, evo šta joj je rekla

Masha Bandjur/ATA images

Estrada

"Daješ polni organ na tacni da bi hranila dete!": Sanja Marinković odbrusila Milici Dabović, evo šta joj je rekla

Podeli vest

Voditeljka Sanja Marinković ugostila je bivšu košarkašicu Milicu Dabović i potkačila je zbog golišavih fotki koje pravi za platformu Onlifens.

Sanja Marinković i u emisiji "Magazin IN" obrađuje razne teme iz svakodnevnog života, a ovaj put se dotakla načina na koji žene u Srbiji zarađuju putem platformi za odrasle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Dabovic (@milica.dabovic.13)

Milica nikada nije krila da za potrebe svog Onlifens profila redovno pravi fotosešne u provokativnim izdanjima, a takve sadržaje mogu da vide samo njeni najverniji fanovi.

- U Srbiji šta god da radiš ne gleda se tvoja suština, da si majka - rekla je Milica.

- Ne mogu da te gledaju kao majku kad pokazuješ donji veš! Čekaj, polako. Mi, žene, smo postale polni organ, to je najveća tuga. Ako ti treba polni organ da daš na tacni da bi hranila dete, dokle smo onda došli... - dodala je Sanja.

- Polni organ, tako je... Daš sebe! - istakla je Milica.

Foto: ATAIMAGES

 

- Rekla si da ideš u krevet u 10, ne baviš se onim zanatom, je l'... - kazala je Sanja potom.

- Još uvek (smeh) - rekla je Dabovićeva.

Bivša košarkašica je jednom prilikom istakla da kako joj u ovom biznisu ipak "ne cvetaju ruže".

- Sve je slabiiji. Od toga nema više leba, kako sada da potrošim te pare što sam zaradila?! Da putujem, da uložim u neke dobre stvari. Tako da odoh na put da se odmorim pre rođendana, da završim knjigu - rekla je Milica Dabović za TV Prva:

- Kao prvo, nisam gola, ne može se tako brzo i zaraditi novac. Ljudi su očekivali da sam gola, i da ću se prodati za male pare. Svašta se pisalo, ali ja nijedan intervju nisam dala. Da sam se ja opustila i da sam kao Anđela Veštica, koja zna znanje, ja bih zaradila te pare, ali ne bih mogla da spavam mirno i ne bih sutra mogla da se pogledam u ogledalo - kaže Dabović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija