• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

17.03.2024

07:01

Marija Egelja ponovo krasi male ekrane! Voditeljka se vratila sa bolovanja, pa poručila: "Da zajedno vedrimo, a malo manje oblačimo" (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Marija Egelja ponovo krasi male ekrane! Voditeljka se vratila sa bolovanja, pa poručila: "Da zajedno vedrimo, a malo manje oblačimo" (VIDEO)

Podeli vest

Marija Egelja se vratila poslovnim obavezama nakon porodiljskog bolovanja.

Jedna od najlepših voditeljki, Marija Egelja, je 2022. godine na svet donela sina, te od tada nismo imali prilike da je gledamo na malim ekranima.

Foto: Masha Bandjur

 

Voditeljka je na porodiljskom bolovanju provela nešto manje od dve godine, a sada je spremna da ponovo zasija ispred kamere.

Marija je veoma aktivna na svim društvenim platformama, te je putem Instagram naloga obavestila svoje fanove da se vraća poslovnim obavezama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Egelja je tom prilikom pozirala u uskoj crvenoj haljini na svom radnom mestu, a pratioci su u komentarima ostavljali poruke podrške, ali i hvalili njen izgled.

- E pa dragi moji, jer ste vi to tražili, a i ja sam želela, vratila sam se posle nešto manje od dve godine sa porodiljskog odsustva, beba je super, nemiran je. Dovešću ga jednom na Pink, Sarapa je već tražio. Vratih se ja, a kolege mi danas u zgradi govore evo stiglo je proleće od kada sam ja došla, pa to i očekujte u narednom periodu, da zajedno vedrimo, a malo manje oblačimo - poručila je Marija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija