• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

18.03.2024

07:02

Aleksandra Prijović zaradila 590.000 evra! Nema joj ravne, pevačica na ovaj način zgrće pare kad nema nastupe

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Aleksandra Prijović zaradila 590.000 evra! Nema joj ravne, pevačica na ovaj način zgrće pare kad nema nastupe

Podeli vest

Prija važi za jednu od najpopularnijih pevačica, a u prilog tome govore arene koje je rasprodala, kao i pregledi na muzičkim platformama.

Aleksandra Prijović (28) za devet meseci zaradila je 590.000 evra od poslednjeg albuma "Devet života"! Folk zvezda je u junu prošle godine objavila album sa devet novih pesama, koje su oborile rekorde slušanosti na najvećim muzičkim platformama Jutjub i Spotifaj. Njeni najveći hitovi "Dam dam dam", "Placebo", "Psiho"... na Jutjubu imaju čak 252.078.683 pregleda, dok su na Spotifaju do sada preslušane 31.190.000 puta.

Foto: ATA Images

 
Vrtoglavi uspeh

- Prija toliko zarađuje od Jutjuba i Spotifaja da uopšte ne mora da održava koncerte! Osim brojnih arena koje je od septembra napunila širom regiona, njen vrtoglavi uspeh ogleda se i na mnogim digitalnim platformama. Samo pesma "Dam, dam, dam" do sada ima više od 67 miliona pregleda na Jutjubu, za njom sledi "Psiho" sa 43.605.919 pregleda, dok sve ostale pesme imaju po devet miliona. Svih devet pesama do sada je sakupilo 252.078.683 pregleda! Jedan pregled na Jutjubu se u proseku naplaćuje 0,002 evra, to znači da je Prija do sada samo od Jutjuba zaradila 504.157 evra - priča za Informer stručnjak za digitalne platforme.

Foto: ATAIMAGES

 
Sprema novi album

Aleksandra milionske preglede beleži i na Spotifaju.

- Ta platforma je jedna od najuticajnijih za slušanje muzike u svetu. Mnoge svetske zvezde često na svojim društvenim mrežama dele statistiku i rekorde koje obaraju na Spotifaju, ali i Aleksandra ima čime da se pohvali! Devet pesama sa njenog poslednjeg albuma do sada imaju 31.190.000 "strimova", odnosno toliko puta su preslušane. Jedan "strim" naplaćuje se 0,003 evra, što znači da je od tih pregleda do sada Prija inkasirala 85.858 evra. Najslušanija pesma na toj platformi je, kao i na Jutjubu, "Dam, dam, dam", koja do sada broji 8.748.000 slušanja, a slede "Psiho" sa 5.493.000 i "Placebo" sa 3.877.000. To su sjajni rezultati i po broju slušanja jednog albuma nema joj ravne u regionu - završava priču naš sagovornik.

Foto: ATA Images

 

Bez obzira na veliku popularnost albuma "Devet života", Aleksandra uveliko sprema novi, koji će se u prodaji najverovatnije naći krajem proleća ili početkom leta ove godine.

Lepa Brena: Priji je predodređen uspeh

Lepa Brena ističe da je veoma ponosna na uspeh svoje snaje Aleksandre Prijović, ali ne smatra je svojom kopijom:
- Niko od nas nema naslednika, svi mi idemo svojim, originalnim putem. Mislim da je ona bila predodređena za tu priču, sudbina je čudo... Aleksandra i Filip su zaslužni za sve, on je pet godina pre svega ovoga napravio ceo koncept njihove poslovne priče. Ona zaista može da izdrži sve pritiske i oni su zajedno dobar primer kako se sve to odlično radi!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija