• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

17.03.2024

20:51

Nakon što se javno zaklela u dete, porekla datu reč! Aneli se pribila uz Janjuša, pa ga neprestano mazila i ljubila, ni on nije bio ravnodušan (FOTO)

ATA

Rijaliti

Nakon što se javno zaklela u dete, porekla datu reč! Aneli se pribila uz Janjuša, pa ga neprestano mazila i ljubila, ni on nije bio ravnodušan (FOTO)

Podeli vest

Aneli i Janjuš nisu mogli da obuzdaju emocije i strast pa su se pred svim ukućanima grlili i ljubili, iako su oboje izjavili da se nikada neće pomiriti.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš poslednjih par dana imali su žestoke sukobe, nakon kojih je bivši košarkaš raskinuo sa svojom devojkom. 

Foto: Youtube printscreen

 

Ahmićeva je njega više puta molila da se pomire, čak mu i javno izjavljivala ljubav, ali bezuspešno. Tokom jednog haosa, Janjuš je toliko izludeo Aneli, da se ona javno zaklela u svoju ćerku da je završila sa njim, kao i da se nikada neće više pomiriti. Čak je i sam Janjuš tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" ponovio da nema šanse da ponovo budu zajedno, posebno jer se ona zaklela u dete. 

Foto: Youtube printscreen

 

Izgleda da Anelina zakletva i Janjuševo "nikada više" nisu dugo trajali, sudeći po kadrovima iz Bele kuće. 

Naime, njih dvoje su se osamili na kauču u dnevnoj sobi, a Ahmićeva se pribila uz Janjuševića, pa ga neprestano mazila i ljubila. Ni on nije ostao imun, pa je ljubio rijaliti učesnicu u čelo i mazio je po glavi. 

Foto: Youtube prinstcreen

 

Njih dvoje su ovim gestom dokazali da su prešli preko svih nesuglasica i ponovo se pomirili. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Đole Đogani posle 40 godina video svoju prvu ljubav, pa joj posvetio pesmu: "Prepoznao sam je po očima"
Estrada

Đole Đogani posle 40 godina video svoju prvu ljubav, pa joj posvetio pesmu: "Prepoznao sam je po očima"

Đole Đogani danas uživa u braku sa suprugom Vesnom sa kojom ima dvoje dece. Poznati denser je pre toga bio sa pevačicom Slađom Delibašić, a ono što je manje poznato da je pre Slađe, Đole imao veliku ljubav i bio spreman na brak, ali su roditelji te devojke sprečili da do toga dođe, a sada je nakon 40 godina ponovo video ženu u koju je bio ludo zaljubljen, pa joj je čak posvetio pesmu.

17.03.2024

20:29

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija