• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

18.03.2024

09:08

Ona je bivša Bajina žena: Ivana je 19 godina mlađa od pevača, imaju dvoje dece, a komšije ih nikada nisu viđale zajedno

printskrin Instagram

Estrada

Ona je bivša Bajina žena: Ivana je 19 godina mlađa od pevača, imaju dvoje dece, a komšije ih nikada nisu viđale zajedno

Podeli vest

Nedeljko Bajić Baja je poznat po tome što svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti, te je dugo bila tajna da se on venčao, ali i rastao.

Javnosti je poznat samo podatak da je Baja bio u braku sa 19 godina mlađom Ivanom, koja je bila zvezda njegovog spota "Mokra do kože".

Nedeljko i Ivana su ponosni roditelji Marka i Milice. Par je odlučio 2018. godine da stavi tačku na svoj odnos i da je bolje za njih da se razvedu.

Podsetimo, uprkos razvodu, Baja i njegova bivša supruga neguju prijateljski odnos. 

Foto: Printscreen You Tube

 

- Baja je fin komšija. Pristojan je, s njim nikada nismo imali problem. Malo je čudan i tajanstven, ali to je njegova stvar. Iako godinama živi ovde, mi smo iz novina saznali da se pre neku godinu razveo. Nikad nismo videli njegovu ženu, a ni decu. Na ovoj adresi nisu živeli zajedno, to je sigurno. Šta je u pitanju, to zaista niko odavde ne zna. Možda ih je sklonio u Beč ili u Bosnu, tamo isto ima nekretnine. Ovde nisu bili. Baja se bavi sportom, trči ovde po kraju. Trudi se da vodi zdrav život - rekla je pevačeva komšinica, a na njenu priču se nadovezao još jedan stanar ove zgrade:

- Ni ja ga nikad nisam video s familijom. Kad malo bolje razmislim, viđam samo momka koji često dolazi kod Baje već godinama, to je onaj koji s njim ide svuda, mislim da ga on vozi autom gde treba. Viđam ih i uveče i ujutru, jer sam ranoranilac. Ovako ne mogu ništa loše da kažem za njega, ne pravi probleme. Kad prođe, kulturno se javi. Šteta što se povukao sa estrade, ima dobre pesme. Čujem da to klinci vole. Ima on i neki restorančić blizu, tamo s društvom provodi najviše vremena - kaže komšija za Kurir. 

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno - ispričao je pevačev prijatelj za domaće medije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija