• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

21.03.2024

22:19

"Moja bebica je stigla": Jovana Jeremić konačno dobila Roleks, a evo ko joj je poklonio skupoceni sat

Printscreen/Instagram

Estrada

"Moja bebica je stigla": Jovana Jeremić konačno dobila Roleks, a evo ko joj je poklonio skupoceni sat

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić pohvalila se na svom Instagram profilu skupocenim poklonom.

Jedna od najpoznatijih voditeljku, Jovana Jeremić, podelila je na svom Instagram profilu fotografiju skupocenog sata koji dobila na poklon, ali ne od dečka Dragana Stankovića, već od drugarice.

- Sve je ostvareno iz prethodnog plana: stan u centru Beograda, najnoviji automobil i "Rolex". Moja bebica je stigla i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče kada je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za mog prijatelja sve uradila. Rekla mi je večeras da je poštovanje osnov svega i da me obožava jer sam čovek kad retko ko bi bio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

- Moji prijatelji su moje najveće bogatstvo. Ja imam samo prave prijatelje i negujem ih. Čuvam i volim. Svako treba da ima ženu svog života, kao i muškarca koji jeste njen život. Mene su u 2023. pronašli svi i zahvalna sam Bogu na svim darovima. Jake, moćne, zadovoljne i zadovoljne, ostvarene i ispunjene žene su stub kuće, društva i država - napisala je Jovana.

Podsetimo, Jovana Jeremić je jednom prilikom izjavila da smatra da svaka žena zaslužuje najbolje u braku i vezi, kao i da kada žena rodi dete od svog muškarca mora da dobije mnogo više.

- Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Izvini neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu - rekla je Jovana Jeremić jednom prilikom za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija