• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

22.03.2024

19:56

Poznati srpski glumac priznao svoju sklonost ka istom polu! "Znate li koja je hrabrost potrebna da se ovo napiše javno!?" (FOTO)

Ilustracija

Estrada

Poznati srpski glumac priznao svoju sklonost ka istom polu! "Znate li koja je hrabrost potrebna da se ovo napiše javno!?" (FOTO)

Podeli vest

Srpski glumac nije želeo više da ćuti već je putem Instagrama odlučio da progovori o seksualnoj orijentaciji.

Nakon što je doživeo profesionalni uspeh, glumac je želeo da stane na put raznim spekulacijama, već javno otrkio svoje afinitete ka istom polu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U r o š M i l o j e v i ć (@urosh.milojevic)

 

Uroš Milojević postao je poznat javnosti nakon uloge u predstavi "Neki to vole vruće", a kako sam navodi tokom studija i nakon njih, suočavao se sa odbijanjem zbog toga što je isfeminiziran.

Glumac je hrabro odlučio da putem Instagrama obelodani svoju seksualnu orjientaciju:

Foto: printscreen instagram

 

- Vrlo često čujem da sam pe**r. da razjasnimo i to jer vidim da je to godinama neiscrpna tema slatkih dušebrižnika i dušebrižnica koji su uglavnom homofobi. Nisam peder. Biseksualac sam, kada se već neki raspituju. Ono što je meni najvažnije je to da imam potpuno razumevanje svih ljudi, meni najbitnijih u životu. To je moja majka, inače carica univerzuma, moj brat i naravno par mojih prijatelja - piše Uroš, pa nastavlja:

Foto: printscreen instagram

 

- Znate koliko sam noći, a i dana proveo plačući? Znate koliko je teško kada ste odbijeni na akademiji glume, jer vam je rečeno da ste isfeminizirani? Znate li šta se dešava u glavi jednog momka u tim mladim godinama u kojima ni sam ne zna šta je? Znate koliko je teško izboriti se sa svakodnevnim primitivnim opaskama na temu mog izgleda, a ostati dostojanstven i vaspitan? Da li ste svesni da to što radite je zapravo nasilje? Šta mislite šta se desi sa drugom mladom osobom koja nije jaka i da ima podršku unutar porodice? Da li ćete da olajavate i svoju decu ako budu takve seksualne orijentacije? Jel ste razmislili pre nego što ste pljuvali nekoga ko je gej, ili u mom slučaju biseksualac? Dakle, sada kada sam izgovorio to što jesam, da li vam je lakše? Nije, znam. Sada vam nije egzotično. Evo da vam dam još jednu temu za ispiranje usta. Zamislite biseks sam, a verujem u Boga. Ludilo, a? Potrudite se da živite svoje živote, učinite ih barem malo lepšim i zdravijim. Ja u svom životu uglavnom uživam, kao i u svojoj porodici i sa prijateljima. Znate li koja je hrabrost bila potrebna da se ovo javno kaže? Pojma nemate i želim da nikada ne ukapirate - završio je Milojević.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija