• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.03.2024

14:06

Miloš Timotijević objavio prvi snimak sa naslednikom: Pokazao kako uživaju na obali okeana, evo gde se nalaze (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

Miloš Timotijević objavio prvi snimak sa naslednikom: Pokazao kako uživaju na obali okeana, evo gde se nalaze (VIDEO)

Podeli vest

Glumac Miloš Timotijević je krajem prošle godine dobio sina, a sada je pokazao kako uživaju na plaži.

Miloš je u braku sa 15 godina mlađom Tijanom sa kojom je dobio sina Jakova, ali s obzirom na to da nije naročito aktivan na društvenim mrežama, nemamo često priliku da vidimo njegove privatne fotografije i snimke sa porodicom.

Timotijević živi na relaciji Beograd - Lisabon, a sada je odlučio da otputuje za Portugal i sa naslednikom uživa na obali Atlantskog okeana.

On je objavio snimak na kojem u naručju drži malog Jakova, a u pesku se vidi samo njegova senka.

Ovo je prvi put da je Miloš na društvenim mrežama objavio video sa sinom, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati ispod.

Glumac je nedavno otkrio da ga je nakon rođenja sina uhvatila panika i da mu je žao što njegov otac nije živ.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Sećam se panike. Panika i jedno automatsko uključivanje neverovatnog osećaja odgovornosti za to nemoćno biće koje sada ja moram da štitim i prvenstveno da volim. A onda da ga učim svemu onome što znam i što su mene moji roditelji učili. Prva misao u tom trenutku mi je bila: "Žao mi je što moj otac nije živ da može da upozna svog unuka." Zato ću dati sve od sebe da vrednosti kojima me je naučio prenesem na Jakova - istakao je Miloš.

Na pitanje da li je njegovo rođenje ispunilo neke praznine, glumac je rekao:

- Apsolutno. Tek kad sam dobio dete shvatio sam koliku sam prazninu u sebi nosio i koliko sam tek sada postao kompletna ličnost.

Porođaj je trajao 26 sati.

Foto: Novak Đurović

 

- Nisam ništa slavio. Sam porođaj je bio veoma naporan. Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati. Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam. Samo se sećam jednog velikog, punog, žutog meseca i osećaja olakšanja pošto sam bio dosta zabrinut kako će sve da se završi. Sutradan mi je došlo dvoje prijatelja sa kojima sam popio, sećam se, dve kafe, i to je bilo to - istakao je Timotijević za 24sedam.

Period od rođenja Jakova Miloš smatra dragocenim.

- Verovatno je najdragoceniji taj konstantan osećaj odgovornosti za to malo ljudsko biće. Ta ljubav prema detetu je stvarno nešto što ne može da se poredi ni sa čim drugim. Ta bezuslovna ljubav koju imate je ono što vas oplemenjuje i što vam daje jednu vrstu snage, ali u isto vreme i panike i konstantnog straha. Ljubav, strah, paniku i snagu stalno osećam u sebi od kad se Jakov rodio - priznao je glumac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija