• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

27.04.2024

12:15

Svi se šokiraju kada čuju koliko godina ima nova misica! Kakva je ovo magija u pitanju - zaustavila starenje? (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Svi se šokiraju kada čuju koliko godina ima nova misica! Kakva je ovo magija u pitanju - zaustavila starenje? (FOTO)

Podeli vest

Nakon što je krajem 2023. godine ukinuta starosna granica za prijavu za Mis Univerzuma, Alehandra Rodrigez koja ima 60 godina je dobila priliku da se kvalifikuje za ovo čuveno takmičenje.

Alehandra Marisa Rodrigez, nedavno je proglašena novom Mis Univerzuma Buenos Ajresa, što ju je automatski kvalifikovalo za nadolazeće takmičenje za Mis Univerzuma Argentine. Inače, ova misica ima 60 godina.

Alehandra je priliku za takmičenje na izboru za Mis Univerzuma dobila nakon što je krajem 2023. ukinuta starosna granica, koja je primenjivana još od 1958., čime učestvovanje više nije ograničeno samo na dame u dobi između 18 i 28 godina. Sve što je potrebno jeste da su punoletne, a Alehandra je uočila priliku i prijavila se, pa pobedila mnogo mlađe devojke.

- Veoma sam uzbuđena i počašćena što sam osvojila titulu. Želim pokazati svim ženama da lepota nije vezana za godine i da možemo razbiti prepreke. Mislim da su sudije uočile moje samopouzdanje i strast da predstavljam žene svoje generacije. Lepota nema rok trajanja. Da biste bili lepi, samo morate verovati u sebe i biti autentični - objasnila je.

Alehandra je otkrila da održava svoju lepotu redovnim vežbanjem, zdravom ishranom i negom lica. Uprkos tome što je razvedena i trenutno bez partnera, našalila se kako bi taj podatak možda takođe mogao doprineti njenom uspehu na takmičenju. Izbor za Mis Argentine održava se 25. maja, a mnogi se nadaju kako će upravo ona odneti titulu najlepše Argentinke.

Mladolik izgled 60-godišnjakinje već je izazvao žestoku internetsku raspravu o njenim godinama, pri čemu su mnogi izjavili da su šokirani i da bi joj dali maksimalno 40 godina, a drugi tvrde da ona zapravo ima dobre šanse u sledećoj fazi, u trci za Mis Univerzuma, izboru za Mis Argentine.

Govoreći o svom izgledu i tome kako uspeva da izgleda tako dobro u svojim godinama, Alehandra Marisa Rodrgez je rekla da vežba tri puta nedeljno, praktikuje povremeni post i nastoji da se hrani što zdravije, a pritom koristi i dobre kreme za kožu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija