• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RT

06.02.2024

12:04

Japanci joj ovo neće oprostiti! Ukajinka proglašena za Mis Japana, a onda je isplivala šokantna informacija - vratila je titulu! (FOTO)

Printskrin Instagrama/karolima0824

Vesti

Japanci joj ovo neće oprostiti! Ukajinka proglašena za Mis Japana, a onda je isplivala šokantna informacija - vratila je titulu! (FOTO)

Podeli vest

Manekenka rođena u Ukrajini sa japanskim državljanstvom koja je pobedila na izboru za mis Japana 2024. u januaru, morala je da se odrekne svoje titule nakon što se saznalo za njenu vezu sa oženjenim muškarcem.

Japanski nedeljnik Shukan Bunshun objavio je u četvrtak da se 26-godišnja Karolina Šiino zabavljala sa oženjenim doktorom, koji je takođe uticajan na društvenim mrežama.

U saopštenju na svom veb sajtu u ponedeljak, Udruženje Mis Japana saopštilo je da je prihvatilo zahtev manekenke da se odrekne svoje titule i ponudilo "duboko izvinjenje" svim zainteresovanim stranama, uključujući sponzore i sudije, dodajući da će najviša čast takmičenja ostati upražnjena za ostatak godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina Shiino/ 椎野カロリーナ🦋 (@karolina0824)

Organizatori takmičenja su u početku podržali Šiino nakon što je rekla svojoj agenciji da je odmah raskinula sa muškarcem kada joj je njegov bračni status postao poznat. Međutim, u novom saopštenju agencije u ponedeljak se navodi da je nastavila da se viđa sa njim nakon što je saznala da je oženjen.

U izvinjenju na Instagramu, Šiino je rekla da nije mogla da kaže istinu zbog svoje zbunjenosti i straha nakon što je članak objavljen.

"Zaista mi je žao što sam izazvala toliko nevolja i što sam izdala one koji su me podržavali", napisala je.

Karolina Šiino je u januaru proglašena za pobednicu Velike nagrade za mis Japana 2024. Ona je prva osoba evropskog porekla koja je osvojila glavnu nagradu. Organizatori su rekli da je pobednica takmičenja trebalo da predstavlja "lepotu svih japanskih žena".

Rođena od ukrajinskih roditelja, Šiino je odrasla u Nagoji, u centralnom Japanu, nakon što se sa pet godina preselila u zemlju.

Njena pobeda za Mis Japana već je izazvala kontroverze zbog njenih stranih korena, što je dovelo do debate na društvenim mrežama o tome da li je njeno nejapansko poreklo čini podobnom pobednicom.

U emotivnom govoru nakon pobede, Šiino je rekla da je po identitetu Japanka i da "mnogo puta nije bila prihvaćena kao Japanka", ali je "zahvalna što je prepoznata kao Japanka".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija