• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.03.2024

08:21

Ova frajerčina je sin Nade Topčagić: Dvaput bio klinički mrtav, 20 minuta ležao u lokvi krvi i ima dvoje dece (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Ova frajerčina je sin Nade Topčagić: Dvaput bio klinički mrtav, 20 minuta ležao u lokvi krvi i ima dvoje dece (FOTO)

Podeli vest

Iako je Nada Topčagić jedna od najpoznatijih pevačica narodne muzike, mnogi ne znaju kako izgleda njen sin.

Nada Topčagić, koja je zadržana u bolnici na ispitivanje nakon što je primljena u Urgentni centar, doživotno će biti zahvalna mlađoj koleginici Mariji Šerifović, koja joj je pritekla u pomoć, kada je njen sin Miroslav Mikica Đorđević imao nezgodu tokom odmora na planini Jahorina, gde su mu se lekari borili za život.

Mikica je 2010. godine jedva ostao živ posle teških telesnih povreda na skijanju na Jahorini, gde su se lekari borili da mu spasu desnu nogu. Dvadeset minuta nakon nesreće ležao je povređen na snegu, a tek onda je stigla služba za spasavanje, o čemu Nada nerado priča.

Foto: ATAIMAGES

 

- Jao, šta da kažem, ne daj bože nikom ono što sam ja doživela. Evo, sva se i danas naježim i suze mi krenu kada samo pomislim da sam mog Mikicu mogla da izgubim. Strašno je gledati da gubiš dete, a da si nemoćan. Strašno je kada znaš da je tvom detetu stalo srce, da je iskrvario i da ne znaš da li ćeš ga ujutru videti živog. Ne znam kako sam ostala normalna i kako sam uspela da to preživim. Da li mi verujete da bih se momentalno ubila da mi je sin iskrvario i umro? Ne bih čekala ni minuta više, odmah bih sebi presudila. To je bilo u mojoj glavi, ako nema Mikice, neće biti ni mene. Ali, eto, bog nas je pogledao i hvala mu večno na tome. Moj sin je sada živ i zdrav, lep kao lutka, ljubi ga majka. Dan kad se probudio iz kome slavimo kao njegov drugi rođendan. Ove godine biće tačno deset godina od toga. Strašno, ali kao što kažem, bog je svemoćan i pomogao nam je i dao Mikici divnu decu, moje unučiće, koje volim najviše na svetu - rekla je Nada ranije na TV Pink.

 

 

Mikica, za kojeg mnogi smatraju da je dobar dasa, se u međuvremenu oženio i dobio dvoje dece, ćerkicu Mariju i sina Marka, na koje je baka veoma ponosna.

- Moji unučići su zlatni. Ne što su moji, nego zaista divna i kulturna deca. Mikica je mnogo dobar otac i veoma sam ponosna na njega - rekla je Nada.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija