• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.03.2024

07:32

On je zauvek napustio "Elitu"! Glasovima publike izbačen iz rijalitija, odmah u studiju otkrio ko je najgori čovek (VIDEO)

RTV Pink

Rijaliti

On je zauvek napustio "Elitu"! Glasovima publike izbačen iz rijalitija, odmah u studiju otkrio ko je najgori čovek (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti program "Elita 7" napustio je još jedan takmičar.

Sinoć je u "Eliti 7" održano još jedno izbacivanje, a rijaliti je zauvek napustio Pavle Milevski Pablo.

Pored njega, u opticaju za ispadanje bili su i Marija Malivuk i Uroš Stanić, koji je imao najviše glasova publike.

- 34, 22, 17, 16, osam i tri procenata su opticaju, a osoba koja ima tri odsto napustiće "Elitu". Najveći broj glasova gledalaca ima 34 odsto, a to je Uroš Stanić. 22 odsto glasova publike ima Uroš Rajačić. Hajmo dalje. 17 odsto glasova gledalaca nakon ovog preseka, bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica. 16 odsto glasova gledalaca ima Darijan Radomirović. Imamo Pabla i Mariju Malivuk. U "Eliti" ostaje, odlukom gledalaca Marija Malivuk, pozdravite se sa Pablom - saopštio je Tanasijević.

Po izlasku, Pablo je progovorio o odnosima unutar kuće u Šimanovcima.

- Kada su tvoji ljubavni odnosi u pitanju, koliko si bio iskren? - pitala je Ana.

- Najiskreniji sam bio sa Sarom. Njene izjave su sprečile da nastavimo, taj neki njen stav starlete i to, kada se malo više zaljubiš u neku devojku, krenule su da mi smetaju neki njeni pozdravi momcima iz Slovenije - rekao je Pablo.

- A, Slađa Blinda? - pitala je Ana.

Foto: pink.rs

 

- Slađa je kul, ali ona igra rijaliti, nju sam skontao posle par dana. Nikada nisam radio fejk, pa sam odmah čim sam skontao, ćao...Nikada nisam podržavao odnos Bojane i Anđele, mislim da je Anđela više fejk i da je koristi, a da je Bojana iskrenija. Teško mi je bilo kada vidim Anđeline roditelje, stavim se odmah u situaciju kako bi bilo mojim roditeljima, nikada ne bih mogao ni da ih podržim! - rekao je Pablo.

- Ko ti se nikako ne dopada, ko je po tebi loš čovek? - pitala je Ana.

- Ja kada sam bio vođa izneo sam mišljenje svima. Ko mi se baš ne sviđa?! Možda Bojana, mrzim te tripove, hoće da bude muško, u stvari je žensko. Druga osoba je Uroš Stanić, nabacuje mi previše opredeljenost - rekao je Pablo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija