• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

29.03.2024

18:02

Dragana Mirković o finansijama nakon razvoda: "Nije me sramota, nemam novca, niti mi ko pomaže"

Miloš Rafailović, Pedja Milosavljević

Estrada

Dragana Mirković o finansijama nakon razvoda: "Nije me sramota, nemam novca, niti mi ko pomaže"

Podeli vest

Nedavno je Dragana Mirković saopštila da se razvodi od superuga Tonija Bijelića, nakon 24 godine braka.

Dragana Mirković je odlučila da javnosti iznese delić svoje privatnosti, i želela je da izbegne spekulacije i "rekla, kazala", pa je sama dala medijima saopštenje u kojem je rekla da se razvodi, ali i da neće više komentarisati na ovu temu.

- Već dugi period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktično vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše nego staviti tačku na naš brak - napisala je Dragana u saoptenju.

Foto: ATAIMAGES

 

Nakon što je objavila da se razvodi, pevačica je prokomentarisala i svoje finansije. 

- Nije me sramota reći da ja sad nemam novca. Takvo je vreme. Moj posao je pošten. Nemam pomoć ni od koga, sve ovo što vidite oko koncerata to sam samo ja, ali ja to tako želim. Čoveku nekad treba težak period, mene niko na ovo nije terao. Nije bitno imam li novca. Trenutno ga nemam, sve je otišlo na turneju i humanitarne koncerte - rekla je pevačica za "24sata.hr".

Podsetimo, Dragana i Toni su se venčali 2000. godine i važili su za jedan od najskladnijih parova naše estrade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija