• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

31.03.2024

19:03

Zbog dugova ostala bez tri stana, a onda završila u Urgentnom: Evo koliko su Vericu Rakočević koštali propali biznisi

E-stock

Estrada

Zbog dugova ostala bez tri stana, a onda završila u Urgentnom: Evo koliko su Vericu Rakočević koštali propali biznisi

Podeli vest

Verica Rakočević nikada nije krila da je na početku karijere imala ozbiljne finansijske probleme, te je zbog njih ostala i bez tri nekretnine.

Da je svaki početak težak, svedoči i priča naše najpopularnije modne kreatorke, Verice Rakočević. Ona je u jednoj emisiji ispričala sve o svojim počecima, te je otkrila i kako je upala u velike dugove i ostala bez tri stana, a nakon toga završila i na Urgentnom.

- Radim svoj posao isključivo iz ljubavi. Nikada tu nije bio cilj da se zaradi neki veliki novac, to se desilo sticajem okolnosti u prvim godinama moga rada. Zaradila sam ogroman novac sa kojim sam mogla da kupim ozbiljne nekretnine - kaže Verica Rakočević i objašnjava kako se s godinama odnosila prema poslu:

Foto: Informer

 

- Nisam se plašila da ulazim u velike rizike. Ali danas imam strah da li ću svojim radnicima imati da uplatim plate, prevoz, da svojim dobavljačima ne ostanem ni jedan dinar dužna. To je jedna vrsta napetosti i tenzije koja je dovela do toga da mi se šećer poremeti. To je na nervnoj bazi zbog stresa. Desilo mi se svojevremeno da mi se 30. maja, pred reviju otkaže sponzorstvo od 150.000 maraka. Posle dva dana mi se javlja firma da će ipak ići dalje, a onda mi se ipak tog istog dana javljaju da neće i ja završavam na Urgentnom. Vezuju mi ruke i noge i daju mi injekcije za smirenje - rekla je Verica Rakočević u jednoj emisiji na Javnom servisu i dodala:

- Ne biste verovali koliko je rizika bilo tokom moje karijere - otkrila je proslavljena modna kreatorka, a zbog tog propalog biznisa je morala da proda drugi stan.

Foto: Instagram

 

Kako kaže, nikada se nije preselila u Italiju, ali jedno vreme tamo radila. Sve što je zaradila, uložila je u domaću firmu.

- Imala sam lepu karijeru tamo. Onda sam se vratila ovde i htela sam da uđem u "JUGO export". Prvo sam bila humanitarac tamo. Pa sam radila kao dizajner... Tu sam ušla u poslovno-tehničku saradnju, obnovila prostor, da vam ne pričam u šta sam sve ulagala. Potpisala sam ugovor na 10 godina, računajući da ću za pet pokriti uloženo, a da će za 10 to početi i da mi se vraća. Sve što sam zaradila u Italiji tu sam uložila. Međutim, već nakon dve godine počinjem da čitam u novinama kako sam ja opljačkala "Jugo export" - priseća se Verica Rakočević.

Foto: Instagram

 

"Shvatila sam da mi se gadno sprema"

- Neke žene su me zvale da mi kažu da me je firma u koju sam ulagala tužila, jer nisam smela da potpišem ugovor na 10 godina sa firmom koja je u stečaju. Sve je propalo! Iselila sam se, ostale su neke silne kreme, izadaptirano oko 600 i nešto kvadrata, sve je propalo - kaže Verica Rakočević.

Tada je bila deci je kupila stanove na kredit, 2.000 je rata, ostala je u dugovima do guše.

Kako kaže, danas je srećna što su joj svi živi i zdravi, i što već 40 godina ima lep i pristojan život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija