• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

05.04.2024

22:22

Novi skandal Ane Nikolić?! Pevačica obmanula saradnike, uložili 200.000 evra u njen album, a sad neće da im otplati dug?!

ATA Images

Estrada

Novi skandal Ane Nikolić?! Pevačica obmanula saradnike, uložili 200.000 evra u njen album, a sad neće da im otplati dug?!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić je navodno svojim dugogodišnjim prijateljima i saradnicima obećala da će im vratiti pare kada počne da nastupa, a zatim rekla da nema nameru da radi!

Ana Nikolić završila je novi album, ali je navodno već u sukobu sa saradnicima s kojima je spremala materijal. Ona je sklopila dogovor s timom da joj završe ceo projekat, konkretno s Goranom Ratkovićem Raletom, Danijelom Pavlovićem i ostalima, a da će im ona navodno sve isplatiti kad bude izašao album, odnosno kad se ponovo bude vratila na scenu.

S obzirom na to da je znaju više godina, Rale čak dve decenije, u ovaj njen predlog poverovali su svi pa su se upustili u saradnju s njom. Prema rečima izvora Kurira, kada je materijal bio spreman, Ratković je poveo razgovor s njom o zakazivanju nastupa i tada je nastala opšta drama. Ana njega i ostale saradnike ubeđuje da će od zarade s muzičkih platformi imati dovoljno novca da ih isplati sve i da će još i ona zaraditi, pa joj nastupi neće ni biti potrebni.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- U pesme koje čine taj njen album uloženo je mnogo. To su vrlo kvalitetni tekstovi, snimalo se u najboljim studijima jer su svi bili spremni da je doslovno dignu iz pepela. Prvo je bio problem da uopšte snimi pesme. Njoj je sve šala i zabava. Nikad nije dolazila na vreme, u više navrata nije ni mogla da otpeva pesme. Kad su se konačno sastavili i finiširali album, došlo je vreme da se napravi plan kako će nadalje sve ići. S obzirom na to da je ostala bez oba menadžera koja je imala, prvo je to trebalo da se reši, jer mora da nastupa da bi se sve isplatilo - priča izvor za Kurir i nastavlja:

Foto: ATA Images

 

- Međutim, ona je tada rekla "A ne, ne, neću ja da imam nastupe" kad ju je Rale pitao. On se šokirao, jer su se držali prvog dogovora. Onda je počela da mu objašnjava da ljudi jedva čekaju da čuju njene pesme, pa će sigurno imati ogromne preglede i to će im doneti dovoljno zarade, što realno nema veze sa životom, jer svi ti milioni na muzičkim platformama daju tek nekoliko hiljada evra, a album kakav je njoj napravljen košta mnogo više. Prema procenama, i preko 200.000 evra. Naravno, Rale joj je to zamerio, čovek je očajan, a verujem da i ostali saradnicima nije pravo zbog ovoga.

Ovo nije prvi put da Ana upada u slične probleme. Kako je Kurir pisao 2021. godine, Ana je i za svoj poslednji album "Klinika" ostala dužna 300.000 evra, tadašnjem saradniku koji je producirao taj projekat. Ona je od njega pozajmila oko 200.000 evra i potpisala ugovor da će mu novac vraćati od nastupa narednih godina. To je bilo 2019. godine. Kako su pričali izvori, Ana je sav novac uložila u pesme, koje je papreno plaćala, ali i spotove, želeći da materijal bude na svetskom nivou.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija