• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

06.04.2024

19:27

"Ljubav može biti i dodir ruke i kad se završi u krevetu": Haris Džinović o novoj devojci, pevač "pada" na ove stvari kod suprotnog pola

ATAIMAGES

Estrada

"Ljubav može biti i dodir ruke i kad se završi u krevetu": Haris Džinović o novoj devojci, pevač "pada" na ove stvari kod suprotnog pola

Podeli vest

Pevač je ogolio dušu i priznao kako se oseća nakon kraha ljubavi, a tom prilikom je progovorio i o novoj partnerki.

Glavna tema u medijima u protkelih nekoliko dana jeste razvod kreatorke Meline Džinović i pevača Harisa Džinovića. Njih dvoje su odlučili da stave tačku na brak nakon 22 godine ljubavi. 

Nakon vesti o razvodu, Melina nije želela da se oglašava za medije, dok je Haris i više nego aktivan. On je u više navrata isticao kako je razlog njihovog razvoda navodna prevara njegove još uvek zakonite supruge. 

Foto: ATAIMAGES

 

Pevač je sada priznao da još uvek nema novu ljubav, ali da je emotivno dostupan i spreman da se ponovo zaljubi. 

- Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav - rekao je Haris.

Foto: Novak Đurović

 

Pevač je zatim otkrio kako se oseća nakon kraha ljubavi. 

- Evo, vedar sam, nasmejan, ja sam odlično. Ovo me je poremetilo za posao... Završilo se, srećom, sve brzo. Nije lako ovo prebroditi. Rasturila se porodica. Godinu dana, možda i jače, sam novi čovek. Ono što te ne ubije, ono te ojača! - kazao je pevač za "Prvu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija