• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer.rs/D. I.

08.04.2024

11:55

"Dragana ne zaslužuje da bude prevarena": Pevačica komentarisala razvod koleginice, a onda spomenula Tonija Bijelića i njegovu ljubavnicu u Opatiji

ATAIMAGES

Estrada

"Dragana ne zaslužuje da bude prevarena": Pevačica komentarisala razvod koleginice, a onda spomenula Tonija Bijelića i njegovu ljubavnicu u Opatiji

Podeli vest

Folk diva prolazi kroz težak period nakon objave da je okončala brak dug 25 godina

Dragana Mirković saopštenjem je obavestila javnost da se razvodi od supruga Tonija Bijelića s kojim ima ćerku Manuelu i sina Marka, a osim njenih fanova, u neverici su i brojni pevači. 

Foto: ATAimages

 

 

Zorica Marković jedna je od onih koji ne mogu da veruju kroz šta sada prolazi Dragana, a proteklih dana dosta se spekulisalo i da je Mirkovićevu suprug varao, te čak i ostavio zbog znatno mlađe ljubavnice.

Foto: E-stock

 

 

- Prvo nisam verovala, iskreno, mislila sam da mediji to nešto lupaju, a onda sam pročitala njeno saopštenje i baš se šokirala, mogu ti reći. Za sve sam možda negde mogla da poverujem za njih baš ne. Draganu mnogo volim, ona je dobar čovek, odličan pevač, Tonija poznajem isto, kao par, spoj su mi bili baš skladni. Nikad ja nisam čula da kod njih ne štima. Ali, dobro, razvode se ljudi, ništa to sad nije ne znam šta. Imaju dvoje divne dece, prelepe, prepametne, imaju i materijalno, super su obezbeđni, tako da, teraju dalje i ćao - rekla je Zorica i otkrila da li je i ona čula da Toni ima ljubavnicu.

- Ma, ne, stvarno ne i ne zanima me ni da li ima, ni ko je. Ono što sam pročitala jeste da je u Opatiji, da tamo ima neku žensku, šta je istina, ne znam. I da ima, šta sad... Dragana je mlada žena, nije život stao što se razvodi, pa možda i ona nađe sad nekog novog muškarca, što da ne! Ja lično mislim da Dragana nije zaslužila da bude prevarena, ali opet kažem, ja ne znam razlog i neću da ulazim u to. Koleginica ima moju punu podršku - rekla je Markovićeva i istakla da li se čula sa koleginicom.

Foto: Pedja Milosavljević

 

 

- Nisam, pa ne. Žena se razvodi, ja znam da o nama javnim ličnostima mora da se piše, ali niko nije hvala Bogu, umro. Gura dalje, kao što sam i rekla, ima veliku decu, karijeru, pa nije smak sveta. Ja sam imala dva vbraka, pa šta sad? Imam hvala Bogu zdrave i prave sinove, moji muževi su nažalost, preminuli, nije lako, ja sam sve to prošla i obojicu ću voleti do kraja života i to je sve život - zaključila je Zorica.

Podsetimo, Dragana je svojevremeno progovorila o napuštanju Srbije i preseljenju u Beč pre više od 25 godina.

- Taj period predstavlja ozbiljnu prekretnicu u mom životu. Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu - ispričala je Dragana Mirković jednom prilikom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15