• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

01.05.2024

06:10

Ludilo u svlačionici! Mitar se vratio i napravio šou (VIDEO)

Instagram

Fudbal

Ludilo u svlačionici! Mitar se vratio i napravio šou (VIDEO)

Podeli vest

Aleksandar Mitrović, reprezentativac Srbije, vratio se u tim Al Hilala i odmah napravio šou u svlačionici.

Srpski napadač se u tim vratio posle meseca dana, nakon što se oporavio od povrede, a Al Hilal je pobedio Al Itihada 2:1 i plasirao se u finale Kupa. U finalu će igrati protiv pobednika duela između Al Nasra i Al Halidža.

Napadač reprezentacije Srbije odigrao je skoro čitav meč, jasno je da je povreda prošlost, pa je razlog za slavlje imao i naš selektor Dragan Stojković.

Posle pobede usledilo je ludo slavlje u svlačionici. Mitar je priredio šou u svom stilu. Popeo se na stolicu i dok su mu saigrači u transu skandiralu, naš napadač je u ritmu udarao glavom u ormar. Bilo im je dosadno bez Srbina!

 

 

Mada, jedan deljaj na utakmici malo je pokvario slavlje. Sergej Milinković-Savić je grubo startovao nad jednim od igrača Al Itihada, a nakon pregledanog VAR snimka sudija je odlučio da mu pokaže direktan crveni karton. Mitrović je zbog toga propisno pobesneo, ali sudija nije promenio odluku.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija