• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

01.04.2024

11:40

Dao dva gola u jezivim bolovima, trpeo čak 13 minuta! Ovo su novi detalji Mitrove povrede! (FOTO)

Reuters

Fudbal

Dao dva gola u jezivim bolovima, trpeo čak 13 minuta! Ovo su novi detalji Mitrove povrede! (FOTO)

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović (29) jezive bolove u zadnjoj loži trpeo je čak 13 minuta i u tom periodu uspeo je da postigne dva gola! O tome svedoči objava naloga "WorldofMitrov" na društvenoj mreži "Iks", gde su se pojavile fotografije trenutaka kada se srpski napadač žalio na problem koji može na duže vreme da ga odvoji sa terena.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je u subotu doživeo povredu zadnje lože u pobedi svog Al Hilala na gostovanju Al Šababu (4:3) i dok se ne završi snimanje magnetnom rezonancom, neće biti poznato kolika pauza ga čeka.

Fudbalski savez Srbije, ali i navijači naše reprezentacije, u velikoj su panici, jer prema pisanju saudijskih medija postoji opasnost da pauza potraje od tri do četiri meseca, što bi značilo da neće igrati ni na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Iskusni napadač teren je zvanično napustio u 34. minutu, kada je izvršena izmena, ali već u 31. bilo je jasno da neće moći da nastavi utakmicu. Tada se, usred kontranapada svog tima, odjednom srušio na zemlju i uhvatio za butinu.

Foto: Reuters

Mitrović izlazi nakon povrede

 

Međutim, problemi su krenuli mnogo ranije. Prvi put na zemlji je završio u 18. minutu, kada je iznudio penal i kada se nakon duela sa protivničkim golmanom uhvatio za desni butni mišić. Stisnuo je zube, odlučio da nastavi meč, a onda iz jedanaesterca uspeo da pogodi za tada izjednačenje 1:1.

Da nešto nije u redu, osetio je i u 27. minutu. Kamere su ga snimile kako se tokom jednog prekida, drži za isto mesto, a zanimljivo, upravo nekoliko trenutaka kasnije postigao je gol.

Dakle, povređen je uspeo da dvaput bude strelac i da iznudi penal! Bolove je trpeo sve do 31. minuta, kada se srušio na zemlju i završio duel.

Na narednoj fotografiji možete videti hronološki kada su Mitroviću krenuli problemi i kako se ponašao tokom susreta.

Prema pisanju arapskih medija, ali i prema najavi direktora reprezentacije Srbije Stevana Dike Stojanovića, Mitrovića danas čeka snimanje i biće poznato o kakvoj povredi se radi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija