• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

01.04.2024

10:36

Vrhunski! Srbija ima dva igrača u TOP 20 pred EURO! Kladionice rekle svoje!

Starsportphoto

Fudbal

Vrhunski! Srbija ima dva igrača u TOP 20 pred EURO! Kladionice rekle svoje!

Podeli vest

Ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj (14. jun - 14. jul), a iako Srbija nije među favoritima za osvajanje prestižnog trofeja, naša selekcija ima igrače koji su u samom vrhu kandidata kada je reč o nagradi namenjenoj za najboljeg strelca na kontinentalnoj smotri.

Euforija raste, sve se glasnije priča o spektaklu koji nas čeka ovog leta, a ukoliko svi izabranici Dragana Stojkovića Piksija budu zdravi, možemo da se nadamo bljesku "orlova" na takmičenju na kojem nismo učestvovali skoro dve i po decenije.

U ovom trenutku brine zdravstveno stanje napadača Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, koji kubure sa povredama, ali se svi nadaju da će se na vreme oporaviti, nastaviti da rešetaju mreže u dresu Al Hilala, odnosno Juvenutsa i da će u top formi dočetaki EURO, za razliku od Mundijala u Kataru.

 

Foto: printscreen

 

 

 

Jedno je sigurno, bukmejkeri veruju u ovaj dvojac, jer su oba napadača Piksijeve mašinerije među glavnim favoritima za titulu najubojitijeg strelca u Nemačkoj.

Naime, Aleksandar i Dušan dele 15. mesto i kvota na njih iznosi čak 41, pa oni koji veruju u "orlove" mogu lepo da se opare.

 

 

Prvi favorit ima blagu prednost u odnosu na drugoplasiranog, pa je tako na Francuza Kilijana Mbapea kvota 6, dok je na Engleza Harija Kejna 6,50.

 

Foto: EPA Images

Vodeći favoriti - Kilijan Mbape i Hari Kejn

 

 

Ukoliko rešite da uložite na Portugalca Kristijana Ronalda znajte da na uloženih 100 dinara možete da dobijete 1300, a ako verujete u Engleza Džuda Belingema, onda možete da očekujete za istu sumu 1500 dinara.

Iskusni francuski as Olivije Žiru je peti na listi, a kvota na njega je 21, isto kao i na Belgijanca Romelua Lukakua.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Kvota na Francuza Antoana Grizmana je 26, baš kao i na Nemca Jamala Musijalu. Na Engleza Bukaja Saku je 29, a 34 na čak petoricu igrača: Španca Alvara Moratu, Portugalca Gonsala Ramosa, Nemca Kaja Haverca, Engleza Fila Fodena i Danca Rasmusa Hojlunda.

Identičan dobitak koji bi donelo ulaganje na Mitrovića i Vlahovića, bio bi i ako se opredelite za Italijana Ćira Imobilea, Holanđanina Kodija Gakpa i njegovog saigrača iz nacionalnog tima Donela Malena.

Podsetimo, Srbija u grupnoj fazi na Evropskom prvenstvu igra protiv Engleske (16. jun),  Slovenije (20. jun) i Danske (25. jun).

 

FAVORITI I KVOTE ZA NAJBOLJEG STRELCA EP:

1. Kilijan Mbape - 6

2. Hari Kejn - 6,50

3. Kristijano Ronaldo - 13

4. Džud Belingem - 15  

5. Olivije Žiru, Romelu Lukaku - 21

6. Antoan Grizman, Jamal Musiala - 26

7. Bukajo Saka - 29

8. Alvaro Morata, Gonsalo Ramos, Kaj Haverc, Fil Foden, Ramus Hojlund - 34

9. Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Ćiro Imobile, Kodi Gakpo, Donel Malen - 41

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija