• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.04.2024

16:16

Asmin bez dlake na jeziku otkrio šta bi menjao kod Stanije: Ako je oženi ovo ne sme da ostane isto

Instagram Printscreen

Estrada

Asmin bez dlake na jeziku otkrio šta bi menjao kod Stanije: Ako je oženi ovo ne sme da ostane isto

Podeli vest

Asmin Durdžić, izabranik starlete Stanije Dobrojević, prokomentarisao je glasine da svojoj devojci brani da se fotografiše u provokativnom izdanju.

Prošlog leta su Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević uživali u idiličnoj vezi, sve dok majka njegovog deteta nije izašla u javnost sa informacijom da joj je starleta otela muža!

Foto: ATAIMAGES/drustvene mreze

 

Naime, Aneli Ahmić, učesnica rijalitija "Elita" otkrila je već prve večeri da ju je Asmin varao sa Stanijom, a hejteri Dobrojevićeve jedva su dočekali da čuju novi skandal. Iako je Stanija odmah raskinula sa Asminom, par je uspeo da prevaziđe sve nesuglasice te sada uživa u ljubavi. 

Durdžić se osvrnuo na posao svoje izabranice koji često podrazumeva fotosešne u provokativnom izdanju, te prokomentarisao glasine da joj naređuje kako da se oblači.

Foto: printscreen/Instagram

 

- Dragi gledaoci, nemojte vi da vodite brigu o tome da li i kako dozvoljavam Staniji da se slika. Kao prvo, ja sam Staniju zavoleo baš takvu kakva jeste i meni je savršena. I upoznao sam je sa lepim slikama. Tako da mi ništa ne smeta. I jedino što ću da promenim kod Stanije je prezime. Nadam se da vam je jasno sada sve - napisao je on na svom Instagram profilu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija