• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

02.10.2019

18:09

MILJANA NAPOKON OTKRILA DA LI ĆE RODITI DRUGO DETE! Potom je popljuvala Zolu! (VIDEO)

Rijaliti

MILJANA NAPOKON OTKRILA DA LI ĆE RODITI DRUGO DETE! Potom je popljuvala Zolu! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić bila je prva gošća u emisiji radija ,,Amenzija". Naime, urednici Bora Santana i Bane Čolak hteli su sa Miljanom da popričaju o trenutno najaktuelnijoj temi u Beloj kući, a to je svakako njena trudnoća. Lazar Čolić Zola postaće otac po prvi put, o čemu su zadrugari porazgovarali sa Kulićevom

Miljana se odmah dotakla teme oko ulaska novog zadrugara i rijaliti igrača, Miloša Bojanića.

-Sinoć je ušao Miloš Bojanić, pravi gospodin i divan. On je neko koga ja zaista obožavam, u čijem vokabularu reči ne postoje psovke, koji je pravi rijaliti igrač. On nikoga nije uvredio, ali jedino mi je Miloš Bojanić konkurencija, ako izuzmemo moju mamu. Hvala Velikom šefu što ga je doveo ovde - započela je Miljana, a potom se dotakla svoje trudnoće.

-Slagaću vas, što se tiče trudnoće, ja sam još uvek u šoku! Ne znam kako da usmerim svoje misli. I vruće mi je, i hladno mi je, smenjuju mi se emocije iz minut u minut. Slušam druge šta mi pričaju o celoj situaciji, koji su sa Zolom bili u kontaktu! Onda sreća, radost, pa to preraste u razočaranje, nepoverljivost. S obzirom na to kako se ponašao sa Majom Marinković, ja tu strast nisam videla ni sa mnom. On je rekao njoj da je takve noge imala Jugoslavija, ne bi se ni raspala. Ti uzroci mi daju povoda da razmišljam sutra o posledicama. Ja njemu želim da verujem, a da li ću, vreme će pokazati. Znam šta me je povredilo, kad sam izašla, bio je presrećan, nijednu suzu nije pustio. Kad je gledao naše uspomene, ništa nije pokazao. Videću na osnovu njegovog ponašanja, kada budemo pričali o svemu, dobiću konačnu sliku, jer je to ipak plod naše ljubavi - ispričala je zadrugarka.

-Ona bi najsrećnija bila, kada bi ja bila srećna, isto tako sa druge strane ne podržava, iz razloga da dete ne bi patilo zbog mojih grešaka - dodala je Kulićeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17