• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vip Alo!

08.01.2020

14:48

IMALA SAM SE*S ZA JEDNU NOĆ! Luna Đogani otvoreno o ljubavi, drogama i samoubistvu, a ono što je rekla o ABORTUSU će vas ŠOKIRATI!

Rijaliti

IMALA SAM SE*S ZA JEDNU NOĆ! Luna Đogani otvoreno o ljubavi, drogama i samoubistvu, a ono što je rekla o ABORTUSU će vas ŠOKIRATI!

Podeli vest

Luna Đogani, pobednica druge sezone Zadruge i novopečena pevačica, koja je u prvoj sezoni bila u ljubavi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. odgovarala je bez ustezanja o škakljivim pitanjima

Seks na jednu noć Samo jednom sam imala seks na jednu noć i nikada više. Takva veza me je skupo koštala i više to sebi nikada neću dozvoliti. Ljubav je mnogo više od privlačnosti. Najvaźnije je razumevanje, pa poštovanje, a onda seksualna privlačnost.

Lake droge Mene su mnogi osudili kada sam ispričala da sam s mamom probala marihuanu. Pa zar nije bolje da vam roditelji daju dozvolu da probate ono što je zabranjeno? Kada tako probate marihuanu, onda vidite da to nije ništa strašno i ne želite više nikad da je uzmete. Legalizovala bih marihuanu u medicinske svrhe jer sam čula da su se mnogi izlečili i da je mnogima olakšala bolove i muke.

IMAM I JA ĆERKE, PA TO NIKAD NE BIH DOZVOLILA! Slađa Delibašić žestoko o Luninoj popularnosti i Zadruzi - Zabava za sirotinju! U životu nisam videla...

MARKO SA NOVOM DEVOJKOM NA KOPAONIKU?! Dok Luna preživljava TRAUME zbog psa, ON UŽIVA SA ATRAKTIVNOM CRNKOM!

Gejevi i deca Podržavam vezu ukoliko se bazira na svaku ljubavi, poštovanju, sreći... Pa zar je bitno ko koga voli? Zašto bismo stali na put nečijoj sreći? Slažem se i da gejevi treba da usvoje decu, pod uslovom da su spremni za to, da imaju uslove i žele da usreće neko dete.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello everybody, so hot ❄️U skladu sa praznicnom euforijom ove sjajne sandalice iz @inportana #lunadjo

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jan 5, 2020 at 11:59am PST

 

Eutanazija Ne, nikada mogla glasam za legalizaciju eutanazije jer ne bih mogla da odlučim da neko napusti ovaj svet. Sve treba da ide onako kako je bog odredio.

ORALNO GA ZADOVOLJILA NA BOŽIĆ! Zavukla se pod jorgan pa NAVALILA - pala akcija, SVE SE VIDELO! On pijan, ne zna gde je! (VIDEO)

VARAO JE OD OKTOBRA?! Fotka koja DOKAZUJE SVE! Lunina i Markova veza je doživela KRAH - ne želi da čuje za njega

Razvod Ja sam dete razvedenih roditelja i svakako se zalažem da je mnogo bolje da se ljudi raziđu ako víše ne mogu zajedno. Kada su moji odlučili da se razvedu, nisam bila tužna jer sam znala da je to najbolje i za mamu i za tatu, ali za nas njihovu decu.

 

 

Abortus Smatram da je greh nasilno prekinuti trudnoću. Ako umete da imate seks bez razmišljanja o posledicama, onda morate i da brinete o bebi koju tako napravite.

Psihijatar Posle prve sezone Zadruge" trebala mi je pomoć porodice, ali i psihijatra. Odlazak kod stručnih lica trebalo bi da bude obavezan, a ja se nakon svih seansi osećam mnogo bolje. Uvek kada imam neki problem idem kod psihijatra.

NATAŠA ŠOKIRALA ODGOVOROM! Pitali smo je šta bi poželela BIVŠEM u 2020. godini - Progutala knedlu i u kameru rekla... (HIT VIDEO)
KAKVA MAŠINA! Ceca kupila Anastasiji KOLA, a još nije ni položila VOZAČKI! Pukla OZBILJNU SUMU, kad vidite KAKO izgleda... BOMBA (FOTO)

Samoubistvo Ne mogu da osudim ljude koji su pokušali da izvrše samoubistvo. Oni tada nisu svoji, ko zna šta im prolazi kroz glavu, ko zna o čemu razmišljaju... Upravo zbog toga bi odlazak kod psihijatra ili psihologa trebalo da bude obavezan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mina

pre 4 godine

kada pomislim da od goreg nema gore ti mi pokazes da ima ti si devojko stvarno unikat BOZE TI POMOZI

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija