• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2020

14:01

NATAŠA ŠOKIRALA ODGOVOROM! Pitali smo je šta bi poželela BIVŠEM u 2020. godini - Progutala knedlu i u kameru rekla... (HIT VIDEO)

Estrada

NATAŠA ŠOKIRALA ODGOVOROM! Pitali smo je šta bi poželela BIVŠEM u 2020. godini - Progutala knedlu i u kameru rekla... (HIT VIDEO)

Podeli vest

2019. je bila jako teška za nju, u novoj godini želi samo da bude srećna!

Pop pevačica Nataša Bekvalac bila je gost našeg portala za vreme novogodišnjih praznika.

OZBILJNE PRIPREME! Nataša Bekvalac krenula na ČASOVE PEVANJA - za arenu je sprema sin našeg poznatog pevača (FOTO)

Kao i uvek, u dobrom raspoloženju, lepa Nata nam je odgovarala na škakljiva pitanja koja se tiču njenog burnog života.

Foto: informer.rs

U protekloj godini razvela se od trećeg supruga Luke Lazukića. Kraj njihove romanse završio se neslavno, kada ju je IT stručnjak pretukao, zbog čega danas služi kaznu.

SJAJ, RASKOŠ, KRISTALNI LUSTER... Nata otvorila vrata NOVOG DOMA - pohvalila se skupocenim nameštajem, a vidite sa KIM uživa (FOTO)

Kada pomisli na BRAK, Nataša kaže, prevrne joj se želudac. U novoj pesmi poručila je da muško više ne može, ali... se predomislila i odlučila da ih ipak "još malo" može.

Foto: informer.rs

U 2019. ju je najviše razočarao JEDAN ČOVEK, a na pitanje šta bi poželela bivšem suprugu za praznike, Bekvalčeva je šokirala odgovorom!

Šta nam je sve otkrila pogledajte u veoma zanimljivom videu, koji će vas sigurno i nasmejati.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Imao sam priliku da je upoznam na jednoj manifestaciji..izuzetna osoba, prijatna, neposredna, kulturna..sve najbolje joj zelim.

niky

pre 4 godine

ko je ona obicna odvratna sponzorusa sto je ne pitate sta je trazila sa arnautom biznismeno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija