• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2019

13:52

OZBILJNE PRIPREME! Nataša Bekvalac krenula na ČASOVE PEVANJA - za arenu je sprema sin našeg poznatog pevača (FOTO)

Estrada

OZBILJNE PRIPREME! Nataša Bekvalac krenula na ČASOVE PEVANJA - za arenu je sprema sin našeg poznatog pevača (FOTO)

Podeli vest

Otkriva kakva je Nata kao saradnik

Nataša Bekvalac održaće veliki koncert u Štark areni 14. februara, a pripremama za spektakl se ozbiljno posvetila.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Osim što je počela da ide na treninge, Nata je čak krenula i na časove pevanja, a repertoar uvežbava s Milošem Markovićem, inače sinom pevača Čede Markovića.

Foto: printscreen instagram

- S Natašom radim vokalne treninge - časove pevanja, kako bismo spremili repertoar koji treba izneti na dvoipočasovnom koncertu. Pevaću i prateće vokale, a biću i deo kreativnog tima. Osmisliću aranžman za jednu pesmu u kojoj će se pojaviti pop hor - rekao je Miloš, priznavši da je veoma uzbuđen. 

- Neverovatno sam uzbuđen kada je u pitanju ova saradnja jer je Nataša performer sa velikom karijerom i ozbiljnim hitovima! Ona je veliki izazov jer je i moja odgovornost prema njenom poverenju velika! Prvi susret je protekao u osećanju totalnog mira. Mislim da smo stvorili jako lepu konekciju koja je neophodna jer pevanje nije samo stvar tehnike već i emocije - priča on.

- Numera za koju osmišljavam koncept i aranžman je Nataši jedna od najintimnijih. Za nju želi nešto grandiozno poput pop hora. Takođe, Nataša svaki dan radi na sebi. Ovaj momenat je dugo čekala i želi da da svoj maksimum na svim poljima jer njena publika to zaslužuje. Tremu kao tremu nema ali oseća veliko uzbuđenje, a i ko ne bi - priznao je on.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija