• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

31.01.2020

14:52

ANABELIN DEČKO PRONAĐEN MRTAV U GARAŽI! Ove STIHOVE pevačica za njega NIKADA NIJE OTPEVALA!

Rijaliti

ANABELIN DEČKO PRONAĐEN MRTAV U GARAŽI! Ove STIHOVE pevačica za njega NIKADA NIJE OTPEVALA!

Podeli vest

Anabela Atijas nikada nije krila težak udarac koji joj se dogodio u Bosni kada je buknuo rat i kada je tragično ostala bez ljubavi svog života

Ona je bila treći razred srednje škole i tada je otišla kod dečka koji je zbog rukometaške karijere u tom trenutku živeo u Švajcarskoj. Bio je profesionalni sportista, a ona je kod njega boravila tokom raspusta.

(VIDEO) VAŽNO OBAVEŠTENJE, ALI I UPOZORENJE ZA ZADRUGARE! Evo šta je takmičarima Veliki šef poručio DAN pred Zadrugoviziju!

(ANKETA) INFORMER BIRA FAVORITA ZADRUGOVIZIJE! Izaberite vaš OMILJENI PAR, a mi ćemo pobednika proglasiti uoči TAKMIČENJA!

 - On je želeo da završi neke administrativne poslove pred povratak u Švajcarsku. Otišao je u Goražde i pronađen je mrtav. Poginuo je. Od tog trenutka moj život se okrenuo. Sva lepota i bezbrižnost su nestali, a došli su teški dani -  rekla je Anabela jednom prilikom.

Foto: Printscreen You Tube

 

ANABELA POSLE RAZVODA JAVNO IZJAVILA LJUBAV OVOM MUŠKARCU: Ti si ono što se čuva kao malo vode na dlanu!

MAMA MI JE UKRALA PESMU! Šok intervju Lune Đogani - progovorila o NESREĆNIM LJUBAVIMA, pa otkrila sa kim još snima DUET! (VIDEO)

Malo ko zna da je pevačica upravo svom tragično stradalom dečku posvetila pesmu na albumu grupe Fanki G iz 1998. godine. U pitanju je balada ''Pevam samo za tebe'' koju Anabela nikada nigde nije javno izvela.

Olujno nebo tužno gleda me kao da oseća te nemire i ko da zna gde ti je sada dom predaleko na nekom’ mestu s’krivenom

Tog dana, sebi sam se predala tvoj povratak sa žudnjom čekala i kao da sam to naslutila moje sunce je sudbina ugasila

Deo tebe još u duši osećam kako da ti sada svoje srce dam znam da sa visina uvek čuvaš me i pevam samo za tebe

Sa sobom sto me nisi poveo kad je sa mnom sada gotovo rek’o si da ćes se vratiti zasto mi te kradu, neću shvatiti


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija