• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

26.04.2024

09:29

Videćeš kada dođeš u Izrael! Slavni trener dobio jezive pretnje! (VIDEO)

informer.rs

Košarka

Videćeš kada dođeš u Izrael! Slavni trener dobio jezive pretnje! (VIDEO)

Podeli vest

Trener Panatinaikosa, Turčin Ergin Ataman (58), tvrdi da je dobio pretnje posle utakmice sa Makabijem iz Tel Aviva (95:79).

Iskusni stručnjak je na konferenciji za medije otkrio da mu je neko iz delegacije gostujućeg tima uputio pretnje i požalio se na Evroligu. 

Naime, turski trener je podigao buru posle prvog duela kada je optužio arbitre da su iz političkih razloga gurale Makabi ka pobedi.

 

 

Poznat je Ataman kao čovek koji nema dlake na jeziku, pa je sada pričao o navodnim pretnjama iz redova izraelskog kluba. 

Kako kaže, upozoren je da će pri prvoj poseti Izraelu da se suoči sa jevrejskim političkim pokretom-

- Znate kako, veoma je čudno da velika organizacija, koju sam uvek štitio, izda saopštenje kako ja kvarim sliku Evrolige. Ako nešto nije u redu, kao kada pričam o sudijama, postoji kazna u pravilniku za tako nešto. Zašto okrećete neke ljude protiv mene? Šta se sada desilo? Išao sam u svlačionicu i neko iz Makabija, ne znam ko – nije imao akreditaciju - mi je rekao: Videćeš u Izraelu, videćeš šta će Cionisti da ti urade - otkrio je Ataman.

Inače, senku na trijumf grčkog tima bacio je incident koji se desio u hodnicama dvorane po završetku meča.

Nije poznato šta je prouzrokovalo haos posle meča, ali se na snimku koji je objavio specijalizovani košarkaški portal "Jurohups", vidi da je u u centru pažnje bio Matijas Lesor, košarkaš Panatinaikosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija