• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2020

08:47

(VIDEO) VIDI KOLIKA SI! DU*E NIJE MOGLO DA TI PROĐE KROZ PROZOR! Miljana i Stefan ZARATILI kao nikad dosad, KARAMBOL U ZADRUZI!

Rijaliti

(VIDEO) VIDI KOLIKA SI! DU*E NIJE MOGLO DA TI PROĐE KROZ PROZOR! Miljana i Stefan ZARATILI kao nikad dosad, KARAMBOL U ZADRUZI!

Podeli vest

Miljana Kulić posvađala se sa Stefanom Karićem, sa kojima je danima u veoma lošim odnosima

Njih dvoje osim što su se svađali oko kreveta, izrekli su jedno drugom strašne uvrede.

NJU JE VARAO SA MINOM I DRAGANOM! Vladimir Tomović POKAZAO devojku Isidoru - NJEN ODGOVOR O PRELJUBAMA će vas šokirati!

PALA ŠAMARČINA! Brutalni sukob u Zadruzi - TI ĆEŠ MENE DA UDARAŠ! Zaleteo se na nju, ščepao je za vrat! Nezapamćeni HAOS

 - Što me pipaš? Vidi kolika si! D*pe nije moglo da ti prođe kroz prozor kada si htela da pobegneš. Idi s*ri u kadu, zato i imaš kadu u apartmanu -  vikao je Karić za stolom ranije, a pred spavanje je Miljana želela da zauzme Karićev krevet.

VRATIO JOJ ZA SVE UVREDE! Zola SKUPIO PETLJU pa se osvetio nesuđenoj TAŠTI - Njoj pao mrak na oči, pa URADILA OVO!

(18+ VIDEO) NOVI EKSPLICITNI SNIMAK ANE KORAĆ! "Nežni cvetić nije tako nežan" - samo u TANGAMA, igra za NEPOZNATOG MUŠKARCA!

 - Beži krme debelo. Otkako sam ti rekao da si debela, ti ideš na mršanje -  pričao je Karić.

 - Miljković je za tebe frajerčina. Ti si mali iskompleksirani miš -  vikala je Miljana na Karića, te ga je gađala jastukom, zbog čega je Karić pobesneo.

 - Pitaj mamu što te je zaključavala u sobu. J**em ti i Tijanu i Anu, evo ovako mi p*še k**činu -  nastavljao je Karić sa provokacijama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija