• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2020

15:17

(VIDEO) HISTERISALA I URLALA NA KAPIJI! Ivana pokušala da POBEGNE IZ ZADRUGE - haos na imanju, BANE ZA NJOM (VIDEO)

Rijaliti

(VIDEO) HISTERISALA I URLALA NA KAPIJI! Ivana pokušala da POBEGNE IZ ZADRUGE - haos na imanju, BANE ZA NJOM (VIDEO)

Podeli vest

Nakon veoma turbulentne emisije "Gledanje snimaka" Ivana Krunić je ponovo napravila histeričnu scenu, te je otišla kod kapije. Ona je lupala na kapiju i govorila da želi da napusti rijaliti i sve vreme je odbijala Baneta Čolaka koji je pokušavao da je urazumi

- Ja tebe ostavljam! Hoću da ti olakšam, skloni se sad od mene - urlala je Ivana.

USRED DRAME I IZBACIVANJA, NOVI ŠOK - u Miljaninom domu se desilo OVO! Znala je, zato je i došlo do SKANDALA?! Svi u NEVERICI

(ANKETA) DA LI JE MILJANA PRAVEDNO IZBAČENA IZ ZADRUGE?! Mnogi misle da je MARKO KRIV - koje je vaše mišljenje?

- Ti si sama kriva za sve što ti se ovde dešava. Koliko sad otežavaš svojim roditeljima? Je l' može jedan razgovor sa tobom da se obavi da ne bežiš i da ne dramiš, je l' si ti normalna? Nemoj da sekiraš roditelje, razmišljaj o njima. Zamisli kako je tvom ocu da te gleda na televiziji u ovom stanju. Daj mi ruku, podigni se. Šta sam ti ja kriv? Šta to radiš od sebe, Ivana? Hajde, podigni glavu, iskuliraj malo, dođi, hajde molim te, prestani - ponavljao je Čolak.

Foto: Printscreen You Tube

- Hoću da idem odavde. Ostavi me na miru - ponvaljala je Krunićeva kroz suze.

- Hoćeš da te ostavim na miru, da lupaš ovde, da udaraš na kapiju, da te gledaju tvoji kako se ponašaš - govorio je Bane.

NECENZURISANI SNIMAK - Miljana RAZBILA KAMERU! Marko ušao u apartman kod MALOG ŽELJKA, bacao njegove stvari - DETE MI JE UGROŽENO (VIDEO)

(FOTO) ISPLIVALA PREPISKA! Čim je izašla, Miljana se ČULA SA NJIM - Dolazim po tebe, bebo! Kulićevu sačekao ON, NAPUŠTA SRBIJU?!

- Moja nesreća zabavlja ljude - pričala je Ivana kroz suze.

Čolak ju je zatim podigao i odneo sa kapije u radionicu, kako joj ne bi bilo hladno, a ona je sve vreme plakala i urlala.

Najnovije vesti iz Zadruge čitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija